HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
27 Aralık 2023 Çarşamba Saat: 15:37

Numan Kurtulmuş; "Biz bu oyunu bozacağız!"

TBMM Başkanı Numan Kurtumuş, Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler'e taziye ziyaretinde bulundu.
Numan Kurtulmuş; "Biz bu oyunu bozacağız!"

Sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunan Kurtulmuş ziyarete ilişkin ;”Millî iradenin merkezi Türkiye Büyük Millet Meclisi olarak Pençe-Kilit Operasyon bölgesindeki şehitlerimiz için, Türk Silahlı Kuvvetlerimizin haklı ve meşru mücadelesinde yanında olduğumuzu bildirmek ve sonsuz desteğimizi bir kere daha teyit etmek için Milli Savunma Bakanımız Yaşar Güler'e taziye ziyaretinde bulunduk.

Karşı karşıya kaldığımız bu saldırılar, basit bir saldırıdan ibaret değildir. Bölgede oynanan oyunu iyi biliyoruz. Bu oyunun arkasında kimlerin olduğunu da gayet iyi biliyoruz. Bir asır evvel Osmanlı Cihan Devleti'ni birkaç on yıl içerisinde paramparça ederek dağıtan, sonra emperyalist sömürü planlarını bu bölgede gerçekleştirenler bugün bu oyunun ikinci sahnesini ortaya koymak istiyorlar ve bu sahneyi ortaya koyarken de hain, kalleş terör örgütlerini kendi vekalet savaşlarının bir aracı, kirli bir taşeron grubu olarak kullanıyorlar.

Orta Doğu'daki gelişmeleri hep beraber görüyoruz. Bu bölgenin daha fazla dağılmasının, parçalanmasının, bölünmesinin senaryosu olan bu terör siyasetinin sona erdirilmesi için Türkiye olarak sonuna kadar mücadele edeceğiz. Biz bu oyunu bozacağız!

Arkasında kim olursa olsun, kim silah verirse versin, kim siyasi, askeri, lojistik, istihbari destek sağlarsa sağlasın; Allah'ın izniyle bu hainleri ve arkalarındaki hain planları darmadağın edeceğiz.

Bu vesileyle şehitlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet, gazilerimize acil şifalar diliyorum.” İfadelerine yer verdi

HABER MERKEZİ




Anahtar Kelimeler : Numan, Kurtulmuş;, "Biz, bu, oyunu, bozacağız!"

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler