HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
25 Aralık 2023 Pazartesi Saat: 13:35

YERLEŞİM YERİ ARTIK DAHA GÜVENLİ

Şehrin geleceğini şekillendirecek projelerin yanı sıra, görsel ve estetik görünüm sağlayan çalışmalara da büyük önem veren Fatsa Belediyesi, ihtiyaç olan bölgelerdeki sorunları gideriyor.
YERLEŞİM YERİ ARTIK DAHA GÜVENLİ

Şehrin geleceğini şekillendirecek projelerin yanı sıra, görsel ve estetik görünüm sağlayan çalışmalara da büyük önem veren Fatsa Belediyesi, ihtiyaç olan bölgelerdeki sorunları gideriyor. Bu kapsamda olası tehlikelere karşı önlemler almayı sürdüren ekipler, en son olarak Kılavuzömer mahallesinde bulunan eski köy okulunun köy yaşam merkezine dönüştürülmesinin ardından çevre düzenleme çalışmaları kapsamında taş duvar çalışmalarına başladı.
TAŞ DUVAR YAPILAN MAHALLELER
Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ekipleri bu dönem 57 aylık süreçte sırasıyla Aslancami mahallesi Dervişoğlu mevki, Aslancami mahallesi Saitler mevki, Kayaköy mahallesi Kilisederesi mevki, Uzundere mahallesi Yağköy Mevki, Uzundere mahallesi Üzümlüce mevki, Hacıköy Mahallesi Kömyanı mevki, Ilıca mahallesi Ganyaş mevki, Ilıca ahallesi Kimlioğlu mevki, Ilıca mahallesi Güzlek mevki, Ilıca mahallesi Sarmaşık Otoban bağlantısı, Küpdüşen mahallesi Kuz mevki, Kavraz mahallesi Şalvaroğlu mevki, Bağlarca mahallesi Aşağı Sokak, Yusuflu mahallesi Şeker mevki, Sudere mahallesi Arnakmeşe mevki, Uzundere mahallesi Taşdibek mevki, Uzundere mahallesi Çardak mevki ve Mehmetakif mahallesi Ceceloğlu mevkilerinde taş duvar çalışması gerçekleştirdi.
“YOLLARI TAŞ DUVARLARLA GÜVENLİ HALE GETİRİYORUZ”
Şehrin geleceğini şekillendirecek projelerin yanı sıra, görsel ve estetik görünüm sağlayan çalışmalara da büyük önem verdiklerini söyleyen Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, “İhtiyaç olan bölgelerdeki sorunları hızlı bir şekilde gideriyoruz. Dik ve engebeli olan arazi şartlarının olduğu bölgelerde, özellikle yağışlı havalarda oluşabilecek toprak kaymalarının ulaşım hizmetlerini aksatmaması için yolların kenarlarına taş duvar ve betonarme duvar inşa ediyoruz. Sık sık heyelan yaşanan ve dere yatağının yer aldığı bir konumda bulunan mahallelerimizde hummalı bir çalışma yürüten ekiplerimiz, genişletme çalışması yaptığı yolları taş duvarlarla güvenli bir hale getiriyor.” dedi.
HABER MERKEZİ





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler