HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
22 Aralık 2023 Cuma Saat: 13:27

ŞANLITÜRK: FATSA OSBMİZ ÖDENEĞİNE KAVUŞTU

MHP Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk vekil seçildiği 14 Mayıs tarihinden bu yana deyim yerindeyse Ordu ve sorunlarıyla yatıp kalkıyor.
ŞANLITÜRK: FATSA OSBMİZ ÖDENEĞİNE KAVUŞTU

MHP Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk vekil seçildiği 14 Mayıs tarihinden bu yana deyim yerindeyse Ordu ve sorunlarıyla yatıp kalkıyor.

Ordu'nun çözüm bekleyen her problemini hem sahada hem toplantılarda hem de Meclis kürsüsünden açık yüreklilikle dile getiren MHP Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk seçim döneminde kullandığı ''Başın Düşerse Dara Naci Şanlıtürk'ü Ara'' sloganını her an yerine getiriyor.

11 Aralık'ta başlayan 2024 Yılı Bütçe Görüşmelerinde hemen hemen her bakanlığın bütçe görüşmesinde söz alarak mutlaka Ordu'dan ve Ordulu hemşehrilerinden bahseden MHP Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk vatandaşların teveccüğünü kazanmaya devam ediyor.

15 Aralık Günü Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nın bütçe görüşmelerinde söz alarak Fatsa Organize Sanayi Bölgesi'nin kamulaştırma çalışmalarının ivedilikle halledilip, ödeneğin bir an önce çıkmasını Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır'dan talep eden Milletvekili Şanlıtürk, hem Ordu'ya hem de Fatsa'ya bir müjde daha kazandırmış oldu.

Fatsa OSB Başkanı Tayfun Karataş'a gönderdiği bir yazıyla müjdeyi paylaşan Bakan Mehmet Fatih Kacır, Fatsa OSB için 13 milyon TL tahsisatın gerçekleştiğini duyurdu.

Böylelikle Ordu'nun bir sorunu daha MHP'li Şanlıtürk'ün gayretleriyle çözüme kavuşturulmuş oldu.

 




Anahtar Kelimeler : ŞANLITÜRK:, FATSA, OSBMİZ, ÖDENEĞİNE, KAVUŞTU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler