HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
16 Eylül 2021 Perşembe

‘BU HANGİ VİCDANA SIĞAR’

Türkiye Değişim Partisi Altınordu İlçe Başkanı Serkan Çelik , ‘’ muhalefet olsun diyerek konuşmadık, ancak toplumun milletimizin hakkını savunmak, bizlerin en doğal hakkı, bu memleket bizim diyerek yola çıktık’’ dedi
‘BU HANGİ  VİCDANA SIĞAR’

Türkiye Değişim Partisi Altınordu İlçe Başkanı Serkan Çelik , ‘’ Türkiye Değişim Partisi kurulduğumuz günden bu yana eleştirilerimiz , yapıcı olmuştur, muhalefet olsun diyerek konuşmadık, ancak toplumun milletimizin hakkını savunmak, bizlerin en doğal hakkı, bu memleket bizim diyerek yola çıktık’’ dedi

‘’BU YANLIŞTAN DÖNÜN’’

Çelik Ordu Büyükşehir Belediye Meclisinin aldığı Ek hizmet binası ve arsasının satış kararını eleştirdi.

Sekan Çelik, ‘’08.09.2021 Tarihli meclis toplantısı tam bir oldu bitti mantığı ile ek gündem maddesi olarak, tarihte belki ilk kez belediye kendi hizmet binasını satmak için belediye meclisinden onay almıştır.

2516 ada 7 nolu parsel üzerinde bulunan hem hizmet binası hem de 16960 m2 olan arsa satılacak, bu hangi vicdana sığar, size millet satın diyerek yetki vermedi. Kazanımların üzerine yenileri eklensin diyerek yetki verdi. Bu yanlıştan biran önce dönün bu Ordumuza zulüm ve peşkeştir. Satarak elinize bir şey geçmez , bu mülk babanızın değil Ordulu hemşerilerimin gayrimenkulüdür.

‘’BU KAÇINCI KREDİ’’

Kredi çekmekten hiç rahatsızlık duymayan hizmet etmekten rahatsız olan başkan ve ekibi , 150 milyon TL kredi çekecek bu kaçıncı kredi, ortada  hizmet yok ,borç çok bu krediler ,ne için kullanılıyor, geçmiş dönemin borçları varsa, açıkla enkaz aldıysan, enkaz teslim etme bu memleket hizmet edeni unutmaz, etmeyeni affetmez.

‘’TELEFERİK KONUSU’’

Teleferik insan sağlığı bu kadar mı ucuz yazık günah bakımı yapılmamış bir turistik aracı katliam malzemesi olarak kullandırmışlar, bu ne cesaret bu ne sorumsuzluk, en ufak vicdan yok mu? Açıklama yok hesap sorma yok olmaz memleket böyle yönetilmez.

‘’FINDIK MESELESİ’’

Botanik bahçe fındık harmanı oldu, burası ne olacak haberi olan var mı ?

Fındık bahçesi emektir, okul çantası, ayakkabı, dershane parası, kızlarımızın çeyizi, fiyatı konuşmaya değmez, Ak partili kardeşlerim Ankara diyor ki bir TL olsun fındık yine oy atarlar, yok öyle bu hep böyle gitmez. Türkiye değişim partisi var ‘’ diye  konuştu.

HABER MERKEZİ




Anahtar Kelimeler : ‘BU, HANGİ, VİCDANA, SIĞAR’

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler