HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
10 Aralık 2023 Pazar Saat: 14:24

“Sen ben yok, Altınordu var!”

CHP Altınordu Belediye Başkan Adayı Makine Mühendisi Berat Türkmen, birlikte yönetim sözü verdi;
“Sen ben yok, Altınordu var!”

Zamanı geldi!

CHP Altınordu Belediye Başkan Adayı Makine Mühendisi Berat Türkmen, birlikte yönetim sözü verdi; “Sen ben yok, Altınordu var!” dedi.

Uzun yıllar çeşitli kademelerinde yönetici olarak görev yaptığı Cumhuriyet Halk Partisi’nden Altınordu Belediye Başkan aday adayı olan Berat Türkmen, bu kenti yönetmeye hazır olduğunu belirterek, bu inançla bu güzel kente hizmet etmek için yola çıktığını söyledi.

Ortak akıl

“Altınordu’yu halkla birlikte ve ortak akılla yöneteceğiz” diyen Berat Türkmen; şunları ifade etti;

“Bu kentin sen, ben kavgası ile kaybedecek bir dakikası bile yok. Sen ben yok, Altınordu var. Bu kenti yönetmeye değil, hizmet etmek için yola çıktım. Bu güzel kentimiz, uzun süredir sizlerin özlem duyduğu, gönlünüzde yaşattığınız ve hayallerinizi süsleyen kent bilincinden uzaklaşmıştır. Bizim hedefimiz, mazeret üretmeden, katılımcı ve çözümcü bir anlayış ile kaldığımız yerden devam etmektir.”

Kentin sorunlarını, vatandaşın beklentilerini ve çözüm yollarını bildiğini de belirten CHP Altınordu Belediyle Başkanı Aday Adayı Berat Türkmen, “bilgi birikimin, tecrübem, kadrolarımız ve belediyecilikteki başarı geleneğimiz bu sorunların üstesinden gelecektir” diye konuştu.

Ön seçim sürecini beklediklerini de belirten Berat Türkmen, “sandıktan kim çıkarsa çıksın, kendim çıkmış gibi o arkadaşımla Altınordu Belediyesi’ni yeniden CHP’li yapmak için var gücümle çalışacağım” dedi.

ODTÜ mezunu, Makine Mühendisi-İş insanı Berat Türkmen’in babası Kazım Türkmen de; 3 dönem Ordu Belediye Başkanlığı, 1 dönem milletvekilliği, iki dönem de Fiskobirlik Genel Müdürlüğü yapmıştı.




Anahtar Kelimeler : “Sen, ben, yok, Altınordu, var!”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler