HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
14 Eylül 2021 Salı

İYİ PARTİ GÜCÜNE GÜÇ KATIYOR

Ordu’da İYİ Parti’ye katılımlar her geçen gün artıyor. İYİ Parti Ordu İl Başkanlığına özellikle ilçelerden gelerek üye kaydı yaptıranların sayılarında ki artış dikkat çekmeye başladı.
İYİ PARTİ GÜCÜNE GÜÇ KATIYOR

Ordu’da İYİ Parti’ye katılımlar her geçen gün artıyor. İYİ Parti Ordu İl Başkanlığına özellikle ilçelerden gelerek üye kaydı yaptıranların sayılarında ki artış dikkat çekmeye başladı.

Son olarak Kabadüz’den Cafer Akkaya’nın İYİ Parti Ordu İl Başkanı Ekrem Şentürk’ü parti binasında ziyaret ederek üye kaydı yaptırması İYİ Parti’nin gücüne güç kattığının göstergesi oldu. 19 ilçenin tamamında sürekli yükselişe geçen İYİ Partide seçimlere kadar hedeflerinin yüzde 35’lere kadar çıkarmak olduğu belirtiliyor.

Cafer Akkaya’ya üyelik rozetini takan İYİ Parti Ordu İl Başkanı Ekrem Şentürk; “Partimize katılımlar her geçen gün artarak devam ediyor. Bugün ofisimize gelerek üye kaydını yaptıran Kabadüz’lü Cafer Akkaya beyefendiye teşekkür ederiz” dedi.

Başkan Şentürk; "İYİ Partimize üye katılımları hızla devam etmektedir, teveccühlerinden dolayı Ordu halkımıza teşekkür ediyoruz. Son olarak Partimize Kabadüz’den kardeşimiz İYİ Partimize üye olmuşlardır, kendilerine katılımlarından dolayı teşekkür ediyor ve İYİ Partimize hoş geldiniz diyorum. Bu vesile ile tüm Ordulu hemşerilerimizi de İYİ Partimize bir çay içmeye aynı zamanda dertlerini dinlemek için davet ediyoruz.

Ülke olarak zor günlerden geçiyoruz. Ekonomik kriz, pandemi derken temennimiz; bu zor süreci milletçe, birlik ve beraberlik içinde aşarak bir an evvel güzel günlere kavuşmaktır. Her şeyin iyi olacağı günleri, İYİ Partimizin iktidara gelişiyle birlikte hep beraber göreceğiz. Tüm Ordulu hemşerilerimi sevgi ve saygıyla selamlıyorum” diye konuştu.




Anahtar Kelimeler : İYİ, PARTİ, GÜCÜNE, GÜÇ, KATIYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler