HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
30 Kasım 2023 Perşembe Saat: 11:37

FATİH EVLİ: "31 MART'A KADAR BÖYLE ÇALIŞACAĞIZ"

AK Parti Altınordu Belediye Başkan Aday Adayı Fatih Evli, basın mensuplarıyla kahvaltıda buluştu. Evli, edindiği tecrübeler ışığında Altınordu Belediye Başkan Aday Adayı olduğunu söyledi.
FATİH EVLİ: "31 MART'A KADAR BÖYLE ÇALIŞACAĞIZ"

Bir restoranda basın mensuplarıyla kahvaltı organizasyonunda bir araya gelen AK Parti Altınordu Belediye Başkan Aday Adayı Fatih Evli, edindiği tecrübeler ışığında Altınordu Belediye Başkan Aday Adayı olduğunu dile getirdi.

“BEN BU ŞEHRİN SOKAKLARINDA YAŞADIM VE YAŞIYORUM”

“Daha önce Altınordu Belediye Başkan Yardımcılığı yaptım” diyen Fatih Evli, “Bu şehrin sokaklarını gezmedim. Ben bu şehrin sokaklarında yaşadım ve yaşıyorum. Çocuklarımı da bu şehirde yetiştiriyorum. Geçmişte edindiğim tecrübelerden dolayı 2024 yerel seçimlerinde Altınordu Belediye Başkanlığı aday adaylığımızla ilgili resmi başvurumu 22 Kasım Çarşamba günü AK Parti Altınordu İlçe Başkanlığında yaptım. Bizleri bu süreçte yalnız bırakmayan tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde 26 Kasım Pazar günü 81 ilde temayül yoklaması yapıldı. Ordu ilimizin kalbi olan Altınordu’da da 19 ilçe ve büyükşehir belediye başkanımız belirlenmesi için temayül yoklamasını yapmış bulunuyoruz” dedi.

Evli, “2002 yılında kurulduk ve bugüne kadar girmiş olduğumuz her seçimde, Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde zaferle çıkmış bir partiyiz” dedi

“MANİPÜLASYON VE ALGILARA GEÇİT VERMEYELİM”

AK Parti Altınordu Belediye Başkan Aday Adayı Fatih Evli, kamuoyunda konuşulan ve "Enver Yılmaz AK Parti'den aday gösterilmezse başka partiden aday çıkabilir ve Fatih Evli de Enver Yılmaz ile hareket eder" yönündeki söylentilere cevaben şu açıklamalarda bulundu; “Enver Yılmaz, AK Partimizin kurucu il başkanı ve çeşitli görevlerde bulunmuş bir dava arkadaşımız, abimizdir. Enver Yılmaz bu partinin halen üyesi ve adayıdır. Bu süreçte başka parti gibi bir yol izleyeceğini düşünmüyorum. Ben açık ve net, bir siyasi partiye adaysam başka bir partiden aday olmam. 22 Kasım Çarşamba günü vermiş olduğum resmi başvuru ile zaten AK Partiden aday olduğumu paylaştım. Manipülasyon ve algılara geçit vermeyelim. Biz AK Parti adayıyız ve 31 Mart’a kadar böyle çalışacağız."

 

 




Anahtar Kelimeler : FATİH, EVLİ:, "31, MART'A, KADAR, BÖYLE, ÇALIŞACAĞIZ"

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler