HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
21 Kasım 2023 Salı Saat: 11:58

AK PARTİ'DEN ALTINORDU'YA ADAY

31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek olan yerel seçimlerde aday adayları kendini göstermeye devam ediyor. Altınordu Belediyesi’ne AK Parti’den ilk aday belli oldu.
AK PARTİ'DEN ALTINORDU'YA ADAY

Altınordu Eski Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Evli, Altınordu Belediye Başkanlığı için AK Parti'den adaylığını duyurdu.

Fatih Evli, adaylığıyla ilgili: Değerli Altınordulu hemşehrilerim, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan mahalli seçimlerde, Altınordu ilçemize Belediye Başkanlığı için Aday Adayıyım. Ordu Altınordu'muza hizmet için çıkılan bu yolda diğer aday adayı dava arkadaşlarımıza da başarılar diliyorum. Seçimlerin ülkemize ve ilimize hayırlar getirmesini temenni ediyor, Altınordulu hemşehrilerimi en kalbi duygularla selamlıyorum” açıklamasında bulundu.

Fatih Evli'nin Çarşamba günü saat 12.00'de AK Parti Binasında yapacağı adaylık başvurusunun ardından basın açıklaması düzenleyeceği belirtildi.

Fatih Evli Kimdir?

29 Mayıs 1985 tarihinde Ordu'nun Kabadüz ilçesinde doğan Fatih Evli, ilkokul, ortaokul ve lise eğitimini Altınordu ilçesinde tamamlamıştır. 2009 yılında Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Mimarlık Bölümü'nden mezun olan Evli, mesleki kariyerine mimar olarak başlamıştır. Aynı zamanda Ticaret Odası Meclis üyeliği görevini üstlenmiştir.

30 Mart 2014 yerel seçimlerinden sonra Altınordu Belediyesi Meclis Üyeliği'ne seçilen Fatih Evli, daha sonra Altınordu Belediyesi Teknik Başkan Yardımcısı olarak görev yapmıştır. Evli, evli ve 2 çocuk babasıdır.




Anahtar Kelimeler : AK, PARTİ'DEN, ALTINORDU'YA, ADAY

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler