HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
8 Kasım 2023 Çarşamba Saat: 17:34

"SİYASETTE HALKIN SESİNE KULAK TIKAYAMAYIZ"

Cumhuriyet Halk Partisi Ordu Büyükşehir Belediyesi ve Altınordu Belediyesi Meclis Üyesi Sami Torun, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in Genel Başkan seçilmesinin ardından açıklamalarda bulundu.
"SİYASETTE HALKIN SESİNE KULAK TIKAYAMAYIZ"

Kurultayın coşkulu bir şekilde geçtiğini belirten Torun: “Hem partimize hem milletimize umut veren, gelecek için aydınlık günlere inancımızı güçlendiren bir kurultay geçirdik. Biz baştan beri değişimin savunucusu ve değişimin destekçisi olduk ve verdiğimiz emeklerin karşılığını bu kurultaydan aldık. Sayın Genel Başkanımız Özgür Özel'le ülkemiz için çok daha güzel bir gelecek için yürüyeceğimize ve partimizi çok daha ilerlere taşıyacağımıza güvenim sonsuz. Eski genel başkanımız Sayın Kılıçdaroğlu’na partimize katkıları için teşekkür ediyorum. Fakat siyasette halkın sesine, partimizin her kademesinden yükselen değişim taleplerine kulak tıkayamayız” açıklamasını yaptı.

“ORDU’MUZ İÇİN ÇOK GÜZEL DEĞİŞİMLER OLACAK”

Ordu için değişimlerin olacağını belirten Torun: “Kurultaydaki heyecanı, kurultaydaki hem üyelerimizin hem delegelerimizin coşkusunu bütün Türkiye'ye yaymak ve oradan çıkan umudu bütün vatandaşlarımıza hissettirmek için elimizden geleni yapacağız. Bu bir başlangıç genel merkezde değişim, ilçede değişim, il de değişim ve şimdi önümüzde yerel seçimlerimiz var. Yerel seçimlerde de aynı bu umutla, bu şevkle, bu heyecanla Ordu’muz için çok güzel değişimler olacak. Bunun için elimizden geleni yapacağız ve sonuna kadar çalışacağız” dedi.




Anahtar Kelimeler : "SİYASETTE, HALKIN, SESİNE, KULAK, TIKAYAMAYIZ"

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler