HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
5 Kasım 2023 Pazar Saat: 14:44

ÖZGÜR ÖZEL'E TEBRİK, KILIÇDAROĞLU'NA TEŞEKKÜR

Cemal Enginyurt, Özgür Özel’i tebrik ederek seçimi kaybeden Kemal Kılıçdaroğlu’na da teşekkür etti.
ÖZGÜR ÖZEL'E TEBRİK, KILIÇDAROĞLU'NA TEŞEKKÜR

Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Cemal Enginyurt, CHP’nin 38. Kurultayı’nda genel başkan seçilen Özgür Özel’i tebrik ederek Seçimi kaybeden Kemal Kılıçdaroğlu’na da teşekkür etti.

Cemal Enginyurt, CHP 38. Olağan Kurultayı'nda Genel Başkanlığa seçilen Özgür Özel’i tebrik ederek şu ifadelere yer verdi:

“CHP Genel Başkanlığı’na seçilen Sayın Özgür Özel ve CHP’lileri kutluyorum. Demokrasiye örnek bir kurultay ve saygın bir seçim gerçekleştirdiler. Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'na, yeni yaşamında sağlık ve esenlikler diliyorum. Kazanan Türkiye olsun. Şimdi muhalefet zamanı.”

Halil İbrahim sofrasını topladığı için Kılıçdaroğlu’na teşekkürlerini sunan Camal Enginyurt, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

CHP Kurultayı’nda Genel Başkanlık’tan ayrılan Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na bundan sonraki hayatında sağlık, esenlik diliyorum. Bugüne kadar demokrasimize yaptığı “katkıya, bir araya gelmeyenleri Halil İbrahim sofrasında toplamasına, nezaketine saygı duyar, teşekkür ederim. Esen kalsın.


HABER: KÜBRA YEŞİLÇAY





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler