HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
5 Kasım 2023 Pazar Saat: 13:02

ÖZGÜR ÖZEL'E ORDULU SİYASETÇİLERDEN TEBRİK MESAJI YAĞDI

Cumhuriyet Halk Partisi 38. Olağan Kurultay’da Genel Başkan olarak seçilen Özgür Özel’e Ordulu siyasetçilerden tebrik mesajı yağdı.
ÖZGÜR ÖZEL'E ORDULU SİYASETÇİLERDEN TEBRİK MESAJI YAĞDI

Özgür Özel’e Ordu Milletvekilleri Seyit Torun, Mustafa Adıgüzel, Gülyalı Belediye Başkanı Ulaş Tepe ile Ordu Büyükşehir Belediyesi ve Altınordu Belediyesi Meclis Üyesi Sami Torun tebrik mesajı yayımladılar.

Ülkemizin Değişim Lokomotifi”

Cumhuriyet Halk Partisi Ordu Milletvekili Seyit Torun yayınlamış olduğu tebrik mesajında: “Cumhuriyet Halk Partisi 'nin 38. Olağan Kurultayında Genel Başkan seçilen Sayın Özgür Özel'i kutluyor, ülkemize bir demokrasi şöleni yaşatan bütün delege ve üyelerimize teşekkür ediyorum. Türkiye'nin kurucu gücü Cumhuriyet Halk Partisi halkın umudu, ülkemizin değişim lokomotifi olacaktır. Hayırlı olsun!” ifadelerini kullandı.

“Her Türlü Mücadeleyi Sonuna Kadar Vereceğiz”

Cumhuriyet Halk Partisi Ordu Milletvekili Dr. Mustafa Adıgüzel ise “38.Olağan Kurultay'ımızda genel başkan seçilen Sn.Özgür Özel'i tebrik ediyor, başarılar diliyorum. Yerelde ve genelde, her yerde kazanmak, Ata'mızın emaneti partimizi layık olduğu en iyi yere çıkarmak uğrunda her türlü mücadeleyi sonuna kadar bir ve bütün olarak vermeye devam edeceğiz. Hak, hukuk, adalet mücadelesinin kahramanı Genel Başkanımız Sn.Kemal Kılıçdaroğlu'na da bugüne kadar verdiği tüm emekleri için teşekkür ediyorum” dedi.

“Verdiğimiz Mücadele Yerini Buldu”

Ordu Büyükşehir Belediyesi ve Altınordu Belediyesi Meclis Üyesi Sami Torun, “Cumhuriyet Halk Partimizin yeni Genel Başkanı Özgür Özel’i tebrik ediyorum, verdiğimiz mücadele yerini buldu, ülkemize hayırlı olsun, güzel günler bizi bekliyor” şeklinde paylaşım yaptı.

“Memleketimizi Aydınlık Yarınlara Taşımak İçin Daha Çok Çalışma Zamanı.”

Gülyalı Belediye Başkanı Ulaş Tepe ise paylaşımında şu ifadelere yer verdi: “Cumhuriyet Halk Partisi 38. Olağan Kurultayımızda, 8. Genel Başkanımız olarak seçilen Sayın Özgür Özel’i yürekten tebrik ediyorum. 2010 yılından bu yana Genel Başkan olarak partimize ivme kazandıran Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na vermiş olduğu tüm emekler için teşekkür ediyorum. Şimdi; hep birlikte partimizi 147 gün sonra yerelde ve daha sonra genelde iktidar yapmak, memleketimizi aydınlık yarınlara taşımak ve umudu büyütmek için daha çok çalışma zamanı.”





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler