HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
2 Kasım 2023 Perşembe Saat: 13:11

"ULUBEY BELEDİYE BAŞKANLIĞI'NA ADAYIM"

Ulubey Eski Belediye Başkanı Mehmet Yılmaz’ın oğlu Şahin Yılmaz, Ulubey Belediye Başkanlığı’na aday adayı olduğunu duyurdu.
"ULUBEY BELEDİYE BAŞKANLIĞI'NA ADAYIM"

31 Mart 2024’te yapılacak yerel seçimler öncesinde adaylar, adaylıklarını açıklamaya başladı. Ulubey Eski Belediye Başkanı Mehmet Yılmaz’ın oğlu Şahin Yılmaz, Ulubey Belediye Başkanlığı’na aday adayı olduğunu duyurdu.

İş insanı Şahin Yılmaz, CHP’den Ulubey Belediye Başkanlığı’na aday adayı olduğunu açıkladı. Şahin Yılmaz, adaylığıyla ilgili parti binasında açıklamalarda bulundu.

Herkese eşit davranacağını ve kibirden uzak bir başkan olacağını belirten Şahin Yılmaz: “Yolumuz uzun, sırtımız terli, heyecanımız yüksek. Bize görev verilirse 41 mahallemize, Ulubey’imize hizmet etmek için çalışacağım. Şahin Yılmaz herkese eşit, adil ve hakkaniyetli davranacaktır. Ötekileştirmeden, kimseyi ayırt etmeden, yabancılaştırmadan, herkesi kucaklamak boynumun borcudur.

Belediye başkanı ulaşılmaz olmamalı. Kibirden uzak, egosunu yenmiş, büyüdükçe küçülmesini önemseyen bir anlayışa sahip olmalıdır. Ben bu anlayışta birisiyim. Güzel ilçemizin önemli sorunları var. Çözüm basit. Birlikte çalışarak sorunları çözeceğiz. CHP’den Ulubey Belediye Başkanlığı için aday adayıyım. Ulubey’imize hayırlı olsun” açıklamasını yaptı.





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler