HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
31 Ekim 2023 Salı Saat: 13:58

BÜLENT ŞAHİN ADAYLIĞINI DUYURDU

Cumhuriyet Halk Partisi Altınordu Belediye Meclis Üyesi Bülent Şahin, partisinden Altınordu Belediye Başkanlığı’na aday olduğunu açıkladı.
BÜLENT ŞAHİN ADAYLIĞINI DUYURDU

Cumhuriyet Halk Partisi Altınordu Belediye Meclis Üyesi Bülent Şahin, CHP Ordu İl Binası’nda yapmış olduğu açıklamayla partisinden Altınordu Belediye Başkanlığı’na aday olduğunu açıkladı.

CHP Ordu İl Binası’nda düzenlenen açıklamaya; CHP Altınordu İlçe Başkanı Bulut Gürsoy ve partililer katıldı.

Bülent Şahin yapmış olduğu açıklamada adaylığını açıklayarak şunları kaydetti:

“Cumhuriyet Halk Partisi'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve dava arkadaşlarının bize bıraktığı değerlerle buluşmanın onurunu yaşıyorum. Bu değerlere sahip olarak minnetimizi ifade etmek, kurdukları cumhuriyetin değerlerini ileriye taşımak için durmadan çalışacağımıza ifade ediyorum. CHP, Atatürk'ün liderliğinde kurulmuş bir partinin ötesinde Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucu değerlerini taşıyan bir meşale olarak tarih boyunca yolumuzu aydınlatmıştır.

Cumhuriyet Halk Partisi'nin tabanı genç, yaşlı, kadın, erkek her kesimden insanından seçilmesiyle güçleniyor. Örgütümüzdeki her bir birey bu büyük ailenin bir parçasıdır ve bu ailede her ses değerlidir. Partimizin birleştirici gücü budur. Bu taban adaleti savunan, demokrasiye, inananların evrensel haklarına inan insanların bir araya gelmesiyle oluşmuştur. Altınordu belediyecilik anlayışımız, Atatürk'ün kurduğu cumhuriyetin bu temel değerlerine dayanarak sadece fiziksel sınırlı kalmayacaktır. Altınordu’nun sosyal ve kültürel özellikleriyle de şehrimizi modern, yaşanabilir, sürdürülebilir ve çağdaş bir yapıda olacaktır. Vizyonumuz hizmetlerinin şeffaf ve hızlı bir şekilde birlik ve beraberlik anlayışı ile yapılmasıdır.”

 




Anahtar Kelimeler : BÜLENT, ŞAHİN, ADAYLIĞINI, DUYURDU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler