HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
12 Ekim 2023 Perşembe Saat: 10:40

SAMİ TORUN ADAY MI OLUYOR?

Ordu Büyükşehir Belediyesi ve Altınordu Belediyesi Meclis Üyesi Sami Torun, katıldığı "Ekran Gazetesi" programında 2024 yerel seçimlerle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.
SAMİ TORUN ADAY MI OLUYOR?

Programın sunucusu Büşra Akgül'ün sorularını yanıtlayan Sami Torun, aday olup olmayacağına ilişkin soruya şu yanıtı verdi:

“Halkın takdirine kalmış bir durum. Halkın istekleriyle olacak bir şey. Aslında bana gelen vatandaşlarımız da tabi bunu dillendirmeye başladılar. Sağ olsunlar bana gelen dostlarımız 'Aslında aday olmalısın' diyerek geliyor işin açıkçası."

“BU BİR SEÇİM, BU BİR SÜREÇ”

Sami Torun, bu sürecin henüz başında olduklarını ve vatandaşların isteği ve partisinin desteği doğrultusunda hareket edeceğini vurgulayarak "Aday olmamızı isteyen de olabilir istemeyen de olabilir. Bu bir seçim, bu bir süreç. Önümüzde daha zaman var. Vatandaş nasıl takdir ederse, hemşerilerimizden böyle bir talep de gelirse, partimizde bu konuda desteklerini verirse, tabii ki aday olmak isterim. Bu benim için çok büyük bir onur, çok büyük bir gururdur. Ordu’ya hizmet etmek, Altınordu’ya hizmet etmek, yaşadığımız yere, gelecekte çocuklarımızın yaşayacağı yere hizmet etmek, burayı güzelleştirmek benim için çok büyük bir onurdur" dedi.

Ancak, kesin bir karar vermediğini ve sürecin devam ettiğini belirten Sami Torun, "Bu konuyla ilgili kesin kararımı vermedim ama kapıyı da kapatmıyorum" şeklinde açıklamalarda bulundu.

Torun'un adaylık süreci, Ordu'nun yerel yönetiminde önemli bir gelişme olarak yakından takip ediliyor.

 




Anahtar Kelimeler : SAMİ, TORUN, ADAY, MI, OLUYOR?

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler