HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
6 Ekim 2023 Cuma Saat: 12:05

ÖZGÜR ÖZEL: SEÇMEN PİŞMAN OLDU

CHP Grup Başkanı ve Genel Başkan Adayı Özgür Özel, Gazete Duvar'a verdiği röportajda CHP üyelerinin siyasi ve duygusal kopuş yaşadığını ifade etti.
ÖZGÜR ÖZEL: SEÇMEN PİŞMAN OLDU

Özel, "Partiden ayrılıyorlar, siyasetten uzaklaşıyorlar. Mevcut siyasi partilere ve aktörlere güvenmiyorlar ve bu konuda büyük bir paradigm değişikliği gerekiyor." dedi.

SEÇMENİN PİŞMANLIĞI

Özgür Özel, seçmenin kendilerini desteklediğine pişman olduğunu vurgulayarak, "Bu seçimde daha önce bu tür durumları çok yaşadık. Seçmen, önce duygusal bir şekilde desteğini çekiyor, sonra geri çağırıyoruz, tekrar desteklemeye çalışıyorlar, ancak bu sefer pişman oluyorlar. Bu seçimde sessizce uzaklaşıyorlar ve gözden kayboluyorlar." şeklinde konuştu.

Özel, şu sözleri dile getirdi: "Başlangıçtan itibaren şunu söylüyoruz: İçeride tartıştığınız arkadaşınızla veya ailenizle aynı kapıyı çarpıp gitmesi. Neden? 'Dinleyin' diye çarpıp gidiyor. Ardından peşinden gelir, ikna eder, geri döndürürüz diye çarpıp gider. Bu seçimde daha önce bu tür durumları çok yaşadık. Seçmen köşeye sıkıştığında öfkelenecek, geri çağırdık, kapı bir aralık bıraktı, geri döndü, pişman oldu ve kapıyı çaldı. Ancak bu seçimde sessizce uzaklaşıyorlar ve karanlıkta kayboluyorlar."

CHP SEÇMENİNDEKİ KOPUŞ

Seçmenin CHP'ye duygusal ve siyasi olarak kopma yaşadığını ifade eden Özel, mevcut siyasi partilere güvenin sarsıldığını ve bu konuda büyük bir paradigma değişikliğine ihtiyaç olduğunu belirtti. Özel, şunları ekledi: "Ben onların peşinden koşuyorum. Benim ifade ettiğim duygusal kopuş, asıl mesele bu. Partinin şu anki yönetimi tarafından fark edilmeyen ve bizim anlamadığımız en büyük mesele bu. Seçmende duygusal bir kopuş var. Partiden uzaklaşıyorlar, siyasetten uzaklaşıyorlar. Mevcut siyasi partilere ve aktörlere güvenmiyorlar ve bu konuda büyük bir paradigma değişikliği gerekiyor."

"DEĞİŞİKLİK OLMADAN YEREL SEÇİMLERDE FELAKET YAŞANIR"

Özgür Özel, röportajında yerel seçimler öncesinde değişiklik gerektiğini savundu. Hiçbir şey yapılmazsa, yerel seçimlerde başlarına nelerin gelebileceğini bildiklerini dile getirerek şunları söyledi: "Biz hem lideri, hem kadroları, hem de anlayışı değiştirmezsek, yalnızca o zaman sessizce uzaklaşan ve bir daha dönmeme kararı alanları geri getirebileceğimize inanıyoruz. Bu yüzden bu değişikliği yerel seçimlerden sonraya bırakmıyoruz. Aksi takdirde, hiçbir şey yapmazsak, yerel seçimlerde nelerin başlarına gelebileceğini biliyoruz. Bu felaketi kabullenmediğimiz için şimdiden değişimi savunuyoruz."


MUHABİR:TUĞÇE ARSLAN

 




Anahtar Kelimeler : ÖZGÜR, ÖZEL:, SEÇMEN, PİŞMAN, OLDU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler