HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
1 Ekim 2023 Pazar Saat: 19:11

EMEKLİYE MÜJDELİ HABER !

Meclis’te yeni yasama yılının açılışında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, emekli maaşlarına yılbaşından önce zam gelip gelmeyeceği sorusuna cevap verdi.
EMEKLİYE MÜJDELİ HABER !

Meclis’te yeni yasama yılının açılışında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, emekli maaşlarına yılbaşından önce zam gelip gelmeyeceği sorusuna cevap verdi. Yeni dönemdeki ilk yasa tekliflerinden birinin emekli maaşlarıyla ilgili olacağını söyleyen Erdoğan, “Yasal düzenlemeler hayata geçecek” dedi. Cumhur İttifakı’nın ortağı MHP lideri Bahçeli de emekliye zam düzenlemesi için tarih verdi.

TBMM Genel Kurulu, 28. Dönem 2. Yasama Yılı için bugün toplandı. Meclis Başkanı Numan Kurtulmuş’un hitabının ardından kürsüye çıkan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan milletvekillerine seslendi. Merakla beklenen emekli maaşlarıyla ilgili açıklama yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, milyonlarca vatandaşı umutlandıracak değerlendirmelerde bulundu. Hükümetin çalışmalarını sürdürdüğünü söyleyen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de düzenlemenin kısa sürede sonuçlanacağını ifade etti.

“YAPACAĞIMIZ İLK İŞLERDEN BİRİ OLACAK”
Yeni dönemde milyonlarca kişiyi ilgilendiren önemli düzenlemeler için mesai yapılacak. Emeklilerden gençlere kadar toplumun her kesimine özel yasal düzenlemeler teker teker hayata geçirilecek. İlk yasa tekliflerinden biri emekli maaşlarına yapılacak düzenleme olacak.

Dünya genelinde enflasyon oranları son 60-70 yılın en yüksek seviyelerine ulaştı. Gıdadan enerjiye, ticaretten istihdama kadar her alanda ciddi sıkıntılar yaşanıyor. Gelişmiş ülkeler dâhil hemen hiç kimse önünü net bir şekilde göremiyor. Türkiye olarak biz de ister istemez bu olumsuzluklardan etkileniyoruz.

“SIKINTILARI GİDERMEK İÇİN NE GEREKİYORSA YAPACAĞIZ”
Seçimlerin ardından, hem mevcut küresel ekonomik görünümü, hem de önümüzdeki dönemde karşılaşabileceğimiz muhtemel tehditleri dikkate alan bir politikaya yöneldik. Amacımız, bu hassas dönemden ülkemizi en az kayıpla ve şayet arzu ettiğimiz neticeleri alabilirsek en büyük kazançla çıkarmaktır.

Yatırım, istihdam, üretim, ihracat ve cari fazla yoluyla ülkemizi büyütme stratejimiz, ekonomi politikamızın omurgası olmaya devam ediyor. Milletimizin canını yakan hayat pahalılığını ortadan kaldırmak, deprem başta olmak üzere ülkemizin acil 




Anahtar Kelimeler : EMEKLİYE, MÜJDELİ, HABER, !

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler