HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
21 Eylül 2023 Perşembe Saat: 15:37

“SÖZLER YALAN OLDU”

CHP Ordu Milletvekili Dr. Mustafa Adıgüzel Milli Eğitim Bakanlığı’nın Ordu’daki yatırımları iptal etmesi üzerine Meclise önerge verdi.
“SÖZLER YALAN OLDU”

CHP Ordu Milletvekili Dr. Mustafa Adıgüzel Milli Eğitim Bakanlığı’nın Ordu’daki yatırımları iptal etmesi üzerine Meclise önerge verdi. Adıgüzel önergesinde şunları söyledi:

“Milli Eğitim Bakanlığı’nın son aldığı karara göre 10 yatırım programının Ordu’dan alınarak deprem bölgesine kaydırıldığı bildirilmektedir. Eski Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Ordu’ya 1. Sıradan milletvekili adayı olarak konulduğunda seçim döneminde sıkça Ordu’nun bu sayede Milli Eğitim Bakanlığı’ndan çok sayıda yatırım alacağını ifade ederek seçim çalışması yapmıştı. Bugün seçimden sonra geçen kısa süre içerisinde verilen sözler tutulmayarak kamuoyu yanıltılmıştır. Milli Eğitim’de yıllardır yatırım bekleyen Ordu kamuoyunda da bu durum büyük üzüntü ile karşılanmış, bu sözü Mahmut Özer Milli Eğitim Bakanı olarak verdiğine için devlete ve siyasete olan güven sarsılmıştır.”

Adıgüzel önergesinde şunları sordu:

·       Deprem bölgesine yapılacak yatırımlar için Ordu ili ile birlikte başka hangi illerin yatırımları iptal edilmiştir?


·       Deprem bölgesinde yapılacak yatırımların başka kaynaklardan sağlanması mümkün değil miydi?


·       Bu durum halef selef konumundaki iki Milli Eğitim Bakanı arasındaki bir ihtilaftan mı kaynaklanmıştır?


·       Ordu kamuoyu ve vatandaşların ihtiyaçlarının karşılanması için acil bir çözüm ve yatırımların tekrar planlanması için bir çalışma var mıdır?




Anahtar Kelimeler : “SÖZLER, YALAN, OLDU”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler