HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
5 Eylül 2023 Salı Saat: 10:48

MHP’DE, KABADÜZ VE GÜLYALI’DA TAMAM

Kabadüz ve Gülyalı kongrelerini de tamamlayan MHP’de yeniden güven tazeleyen başkanlar, Kabadüz’de Turan Baş olurken Gülyalı’da da İlçe Başkanı Nazım Şen oldu.
MHP’DE, KABADÜZ VE GÜLYALI’DA TAMAM

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), ilçe kongrelerinde hız kesmiyor. Kabadüz ve Gülyalı kongrelerini de tamamlayan MHP’de yeniden güven tazeleyen başkanlar, Kabadüz’de Turan Baş olurken Gülyalı’da da İlçe Başkanı Nazım Şen oldu.

Kongrelerde Divan Başkanlığını yapan MHP Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk; “Büyük kurultaya giden süreçte ilimizin 7. kongresi olan Kabadüz ilçesi 14. olağan kongremizi, Divan Kurulumuz ile birlikte gerçekleştirdik. Tekrar seçilen ilçe başkanımız Turan Baş ve yönetim kurulunu tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum. Cumhur ittifakı ortağımız Ak Parti Kabadüz İlçe Başkanı Sn. Ergin Hatipoğlu'yu ziyaret ettik. İlçemiz hakkında istişarelerde bulunduk. Misafirperverliği ve hoş sohbeti için başkanımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Kabadüz’ün ardından Gülyalı’ya geçen Milletvekili Şanlıtürk; “İlimizin 8. kongresi olan Gülyalı ilçesi 14. olağan kongremizi, İl Başkanımız Mehmet Özçelik ve Divan Kurulumuz ile birlikte gerçekleştirdik. Tekrar seçilen ilçe başkanımız Nazım Şen ve yönetim kurulunu tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” diye konuştu




Anahtar Kelimeler : MHP’DE, KABADÜZ, VE, GÜLYALI’DA, TAMAM

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler