HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
6 Ağustos 2021 Cuma

‘ORDU İYİ OLACAK’

Esnafların pandemi sürecinde yaşadığı sıkıntıları dinleyen Başkan Şentürk, iktidara gelmeleri halinde esnafların yanında olacaklarını, sorunları yakından takip ettiğini ifade etti.
‘ORDU İYİ OLACAK’

İYİ Parti Ordu Teşkilatı İl Başkanı Ekrem Şentürk başkanlığında esnaf ve vatandaş ziyaretlerini sürdürüyor. 

Tüm ilçeleri ziyaret edeceklerini vatandaşların sorunlarını dinleyeceklerini söyleyen Şentürk, dün Korgan ilçesine de ilçe esnafını ve vatandaşlarla bir araya geldi.

‘’Ordu İYİ Olacak’’ sloganı ile yola çıktıklarını kaydeden Ekrem Şentürk, “Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren Milletimizin ayağına gitmeye, halkımızla buluşmaya devam ediyoruz. Bugün Korgan ilçemizi il yönetim kurulumuzla birlikte ziyaret ederek halkımızın sorunlarını yerinde dinleyerek istişarelerde bulunduk. Ülkemizin ve ilimizin her yerinde olduğu gibi İYİ partimizi iktidar yapmak için milletimiz kararını vermiş. Programda bizlere ev sahipliği yapan sayın ilçe başkanım Metin Batırlık ve yönetim kurulumuza teşekkür eder çalışmalarında başarılar dilerim. Ordu iyi olacak, Türkiye iyi olacak. Ülkemizin ve ilimizin her yerinde olduğu gibi İYİ partimizi iktidar yapmak için milletimiz kararını vermiş.” dedi.

HABER MERKEZİ




Anahtar Kelimeler : ‘ORDU, İYİ, OLACAK’

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler