HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
30 Haziran 2023 Cuma Saat: 14:59

“ORDUNUN DEĞERLERİNİ KORUYACAĞIZ”

Ordu AK Parti Milletvekili İbrahim Ufuk Kaynak, Ordu Dernekler Federasyonu(ORDEF) toplantısına katıldı.
“ORDUNUN DEĞERLERİNİ KORUYACAĞIZ”

ORDEF’in düzenlemiş olduğu bayramlaşma, tanışma ve istişare toplantısına katılım sağlayan Milletvekili Kaynak toplantı öncesinde konuşma gerçekleştirdi. İbrahim Ufuk Kaynak Ordu'nun tanıtımı için çaba gösteren tüm sivil toplum kuruluşlarına teşekkür etti. Şehirleri için her adımda STK'ların görüşlerini dikkate alacaklarını belirten Kaynak, Ordu'nun Karadeniz’in incisi olduğunu vurgulayarak durmadan ve yorulmadan çalışacaklarını ifade etti.

Konuşmasında, STK'ların Ordu'nun tanıtımında önemli bir role sahip olduğunu ifade eden Kaynak, bu kuruluşların gayretleri sayesinde şehrin potansiyelinin daha geniş kitlelere ulaştığını ve daha fazla fırsat yarattığını dile getirdi. Ayrıca, STK'larla sık sık istişarelerde bulunarak şehrin geleceğiyle ilgili ortak akılla hareket edeceklerini ve her adımda toplumun beklentilerini dikkate alacaklarını belirtti.

Milletvekili Kaynak, Ordu'nun sosyal, kültürel ve ekonomik açıdan daha da güçlü bir şehir haline gelmesi için tüm paydaşlarla işbirliği yapacaklarını ve projeleri hayata geçireceklerini söyledi. Ordu'nun değerlerini koruyarak, gelecek nesillere daha yaşanabilir bir şehir bırakma hedefleriyle çalışacaklarını vurgulayan Kaynak, katılımcılara teşekkür ederek konuşmasını sonlandırdı.




Anahtar Kelimeler : “ORDUNUN, DEĞERLERİNİ, KORUYACAĞIZ”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler