HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
19 Haziran 2023 Pazartesi Saat: 13:27

"EMİR VE TALİMATLARI ALDIM GELİYORUM"

Milliyetçi Hareket Partisi Fatsa İlçe Başkanı Murat Kaçak, MHP Lideri Devlet Bahçeli’yi makamında ziyaret etti.
"EMİR VE TALİMATLARI ALDIM GELİYORUM"

Milliyetçi Hareket Partisi Fatsa İlçe Başkanı Murat Kaçak, MHP Lideri Devlet Bahçeli ’yi makamında ziyaret etti. Kaçak ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, “Liderimden enerjimi depoladım, emir ve talimatlarını aldım geliyorum” dedi.

Genel seçimler sonrası bir dizi temaslarda bulunmak üzere Ankara’da bulunan MHP Fatsa İlçe Başkanı Murat Kaçak Milliyetçi Hareket Partisi genel merkezinde Dr. Devlet Bahçeli ile bir araya geldi. Kaçak, Devlet Bahçeli ’nin elini öperek, hayır dualarını aldı, Fatsalıların selamlarını iletti.

Yaklaşık 1 saat süren görüşmede, genel seçimlerde Ordu’da alınan neticeden dolayı memnuniyetini dile getiren MHP Lideri Devlet Bahçeli , Ordulu hemşerilerimi ayrı ayrı tebrik ediyor, selamlarımı iletiyorum. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum dedi.

Konuşmasının satır aralarında partinin kendi ismi ve logosu ile yerel seçimlere gireceğinin sinyallerini veren Lider Devlet Bahçeli , hiç vakit kaybetmeden çalışmalara başlayın talimatını verdi. Gelecek sene yapılacak olan yerel seçimlerin oldukça önemli olduğunu da vurgulayan Bahçeli sizlere güveniyor ve Ordu genelinde en iyi sonucu alacağınıza inanıyorum dedi.

Lider Devlet Bahçeli ’yi çok sevmesi ile bilinen MHP Fatsa İlçe Başkanı Murat Kaçak yaptığı görüşmenin ardından, Liderimden enerjimi depoladım, emir ve talimatlarını aldım geliyorum açıklamasını yaptı.

İvedilikle Fatsa’da yerel seçimler için çalışmalara başlayacaklarını belirten Başkan Kaçak, Liderimizin sözünü yere düşürmemek için gecemizi gündüzümüze katarak, ne gerekiyorsa yapacaklarını dile getirdi.




Anahtar Kelimeler : "EMİR, VE, TALİMATLARI, ALDIM, GELİYORUM"

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler