HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
18 Haziran 2023 Pazar Saat: 17:38

ADIGÜZEL'DEN AYBASTI'YA ZİYARET

Cumhuriyet Halk Partisi Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel, beraberindeki heyet ile birlikte Aybastı Cumhuriyet Halk Partisi Teşkilatı’nı ziyaret etti.
ADIGÜZEL'DEN AYBASTI'YA ZİYARET

Cumhuriyet Halk Partisi Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel, beraberindeki heyet ile birlikte Aybastı Cumhuriyet Halk Partisi Teşkilatı’nı ziyaret etti.

İlçe Başkanı Yüksel Kartal ve partililerle bir araya gelen Adıgüzel: “Seçim sürecinde yaptığım çalışmalarda güç veren kıymetli İlçe Başkanımız Yüksel Kartal, ilçe yönetimimiz, kadın ve gençlik kolları başkanlarımız, belediye meclis üyelerimiz ve partililerimizle bir araya gelerek, seçim sonrası ilk değerlendirmemizi yaptık. Büyük bir mücadele ve özveri ile gece gündüz demeden partimizi iktidara taşımak için çalışan yoldaşlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı.

İlçe Başkanı Yüksel Kartal ise “Sayın milletvekilimiz bugün bizleri ziyarete ederek seçim sürecinde yapılan çalışmaları ve partimizi daha ileriye nasıl götürdüğümüzü istişare ettik. Eksikliklerimizi tamamlayarak yolumuza Genel Başkanımızın önderliğinde, vekillerimizin ve teşkilatlarımızın destekleri ile önümüzde ki yerel seçimlere hazırlıklarımızı şimdiden başlatıyoruz. Sayın vekilimiz Mustafa Adıgüzel’e nazik ziyaretleri için ilçem ve teşkilatım adına teşekkür ediyorum” dedi.




Anahtar Kelimeler : ADIGÜZEL'DEN, AYBASTI'YA, ZİYARET

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler