HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
15 Haziran 2023 Perşembe Saat: 16:56

"İTTİFAKIN DEVAMINDA HAYIR VARDIR "

Enginyurt, seçimlerin tamamlandığını, ancak geçim sıkıntısının hala devam ettiğini ifade etti.
"İTTİFAKIN DEVAMINDA HAYIR VARDIR "

HABER:SELDANUR KILIÇ

Demokrat Parti İstanbul 9. Bölge Milletvekili Cemal Enginyurt, basın toplantısında partisinin yerel seçimlere kendi bayrağı altında gireceğini ancak bazı bölgelerde anlaşma sağlanması gerektiğinde “İttifakın devamında hayır vardır” şeklinde bir tutum sergileyeceklerini ifade etti.

Enginyurt, seçimlerin tamamlandığını, ancak geçim sıkıntısının hala devam ettiğini ifade etti. Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ve diğer yeni bakanlarda herhangi bir çözüm odaklı yaklaşım sergilemediğini belirten Milletvekili Enginyurt, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Millet İttifakı, illet ittifakı, zillet ittifakı” şeklindeki ifadelerine dikkat çekti. Ayrıca, Kemal Kılıçdaroğlu’nun CHP genel başkanlığı konusunda bile Erdoğan’ın karar vereceğini ancak halkın sorunlarına çözüm üretilmediğini dile getirdi.

Enginyurt, eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun katıldığı bir programda gösterdiği cep telefonu uygulamasını hatırlatarak, bu konuyu İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’ya soru önergesiyle ilettiğini ifade etti. Soylu’nun kişilerin fotoğraflarını çekerek ve kişisel verilerini elde ettiği bir bilgi tabanının hala kullanılıp kullanılmadığının kamuoyuna açıklanması gerektiğini belirtti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın faiz politikalarıyla ilgili yaptığı açıklamaya yönelik değerlendirmesi sorulduğunda Enginyurt, Erdoğan’ın Mehmet Şimşek’e yol vermeyeceğini ve aynı politikaları sürdüreceğini ifade etti.

Yerel seçimlerle ilgili olarak Enginyurt, her partinin kendini gösterme fırsatı bulduğu bir seçim olduğunu ve bu seçimlerde bazı bölgeler dışında her partinin kendi bayrağı altında yarışmasının doğru olduğunu söyledi. Ancak iktidarın hırslarını bildiklerini belirterek, bazı yerlerde ittifak yapılması gerektiğinde “İttifakın devamında hayır vardır” diyeceklerini ifade etti. Demokrat Parti olarak ise yerel seçimlere kendi bayrağı altında gireceklerini vurguladı.




Anahtar Kelimeler : ENGİNYURTTAN, AÇIKLAMALAR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler