HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
14 Haziran 2023 Çarşamba Saat: 19:07

"CHP'YE OPERASYON YAPILIYOR"

CHP Ordu Milletvekili Dr. Mustafa Adıgüzel dün HalkTv’de katıldığı programda gazetecilerin CHP’deki genel başkanlık tartışmaları ile ilgili sorularını yanıtladı.
"CHP'YE OPERASYON YAPILIYOR"

CHP Ordu Milletvekili Dr. Mustafa Adıgüzel dün HalkTv’de katıldığı programda gazetecilerin CHP’deki genel başkanlık tartışmaları ile ilgili sorularını yanıtladı. Adıgüzel bazı gazetecilerin üslup olarak sınırı aşmasına sert tepki göstererek kurultaya işaret etti. Herkes delegelerimize güvensin diyen Adıgüzel şunları söyledi:

Örneğin Ersan Şen diyor ki “istifa et yoksa CHP örgütleri ayrı parti kursun.” Cumhuriyet Halk Partisi seçim kaybedebilir ancak Cumhuriyet Halk Partisi'nin varlığı bu ülke için çok önemli. AKP'nin ve Erdoğan'ın yıkamadığı tek kale. Bu ülkeyi kuran parti olarak muhalefette de bir görevimiz var. Erdoğan'ın CHP üzerine operasyon yapma planları var. CHP'yi bölme ve o gücü kırma planları var.

Bir gazeteci eğer diyorsa ki “ayrı parti kurun” bu bölünme demektir. Bilerek ya da bilmeyerek Erdoğan'ın politikalarına alet olmak demektir. Bunlar çok tehlikeli.

İnsanın aklında şöyle bir şey geliyor, bir mıntıka temizliği var. “İstifa et orayı başkalarına açalım” diyorlar. Bari yeni genel başkanın adını da siz söyleyin olsun bitsin diyorum. Bu nedenle ortada bir operasyon var diyorum. Şu andaki iklimden ve kaybedilen seçim ortamının yarattığı moral bozukluğundan yararlanılmak isteniyor. Aman zamana bırakırsak belki Parti toparlanır Genel Başkan devreye girebilir tekrar Genel Başkanlığa aday gösterilebilir gibi bir kaygı ile aceleye getirmeye çalışıyorlar.

Benim kurultay süreci ile ilgili hiçbir endişem yok çünkü 1200 delegemiz var. Bu insanlar ömrünü siyasette geçirmiş, birçok il başkanlığı, milletvekilliği ve delege süreçleri yaşamışlar. Kurultay bizim en üst düzey karar organımız ve bizim için çok önemli. Kurultayımız partiyi riske edecek kararlar almaz. Mevcut genel başkanımız genel başkan seçilmeyecekse de oradan seçilmeyecek. Lütfen kurultayın hafızasına, değerlendirmesine herkes güvensin ben çok güveniyorum.”




Anahtar Kelimeler : CHPYE, OPERASYON, YAPILIYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler