HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
13 Haziran 2023 Salı Saat: 13:59

EKREM İMAMOĞLU’NDAN BAŞKANLIK SORULARINA YANIT

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Cumhuriyet Halk Partisi’nin kritik toplantısı öncesinde dikkat çeken bir açıklama da bulundu.
EKREM İMAMOĞLU’NDAN BAŞKANLIK SORULARINA YANIT

HABER:SELDANUR KILIÇ

EKREM İMAMOĞLU’NDAN BAŞKANLIK SORULARINA YANIT

Cumhurbaşkanlığı seçiminin ardından son zamanlarda sıkça ‘değişim’ mesajı veren İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Cumhuriyet Halk Partisi’nin kritik toplantısı öncesinde dikkat çeken bir açıklama da bulundu.İmamoğlu, CHP Genel Başkanı adaylığına yönelik sorulan bir soruya cevap verdi.İmamoğlu adaylık ile ilgili "Benim aday olduğum tek şey var… Ülkemizde, aynı İstanbul’da olduğu gibi büyük bir değişim" ifadelerine yer verdi.

KILIÇDAROĞLU’NUN SÖZLERİNE DEYİNDİ

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun SÖZCÜ TV ekranlarında yayınlanan Liderler Özel programında yaptığı "Belediye başkanları, seçildikleri belediyelere hizmet etmek durumundalar. Onu oradan alıp başka bir işe verelim, bu siyasetin temeline aykırıdır" değerlendirmesi de hatırlatılan İmamoğlu, "Televizyon ekranları üzerinden ya da mikrofonları üzerinden tutarlı duruşumun yanı sıra bir başka tutarlı duruşum da ekranlar üzerinden başta siyasi partimin genel başkanı veya diğer fertlerine mesaj yollamayı doğru bulmuyorum. Buralardan mesaj yollamak değil, karşılıklı konuşmanın daha doğru ve tutarlı olacağını düşünüyorum." şeklinde konuştu.





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler