HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
8 Haziran 2023 Perşembe Saat: 14:34

KURTULMUŞ’A İLK TEBRİK ŞANLITÜRK’TEN

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlığına seçilen Ordulu AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Numan Kurtulmuş’a Ordu’dan ilk tebrik Milliyetçi Hareket Partisi Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk’ten geldi.
KURTULMUŞ’A İLK TEBRİK ŞANLITÜRK’TEN

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlığına (TBMM) seçilen Ordu’lu AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Numan Kurtulmuş’a Ordu’dan ilk tebrik Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk’ten geldi.

Milletvekili Şanlıtürk, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; “Gazi Meclisimizin Başkanlığına seçilen Ak Parti Genel Başkanvekili Sn. Prof. Dr. Numan Kurtulmuş’a yeni görevinde muvaffakiyetler diliyor, yeni yasama döneminin tekrardan hayırlara vesile olmasını Allah'tan niyaz ediyorum” dedi. Öte yandan Milletvekilliği yemin töreni, meclis başkanlığı seçimi ve komisyon üyelerinin belirlenmesinin ardından Ordu’da saha çalışmalarına devam eden Şanlıtürk’e bir yandan da yoğun tebrik ziyaretleri yapılıyor. 

ZİYARETÇİ AKINI SÜRÜYOR 

19 ilçeden toplumun her kademesinden tebrik ziyaretleri gerçekleştiren vatandaşlar, Milletvekili Naci Şanlıtürk’ün Ordu’ya canla, başla hizmet edeceği konusunda hiç şüphelerinin olmadığını dile getirerek başarı temennisinde bulundular. Ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getiren Şanlıtürk ise; “Bundan sonra işimiz gücümüz, tek derdimiz ve kavgamız Ordu olacaktır. Bu şiarla yola adım atmış olduk. Güvenen ve destek veren herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.




Anahtar Kelimeler : KURTULMUŞ’A, İLK, TEBRİK, ŞANLITÜRK’TEN

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler