HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
29 Mayıs 2023 Pazartesi Saat: 12:28

SEÇİM SONRASI MAHMUT ÖZER’DEN AÇIKLAMA

Seçim sonuçları açıklanması ardından Ak Parti Ordu İl Binası önünde Mahmut Özer açıklama yaptı.
SEÇİM SONRASI MAHMUT ÖZER’DEN AÇIKLAMA

HABER: KÜBRA ÇAKIR

Seçim sonuçları açıklanması ardından Ak Parti Ordu İl Binası önünde kutlamalar yapıldı.

Kutlamaya katılım sağlayan Mahmut Özer açıklamada bulundu. Özer,  açıklamasında mutluluğunu dile getirerek emeği geçenlere teşekkürlerini sundu.

SEKSEN BEŞ MİLYON TÜRKİYE KAZANDI

“Kıymetli İl Başkanım, çok kıymetli Milletvekilim, Büyükşehir Belediye Başkanım, Belediye Başkanlarımız, Kadın Kollarımız, Gençlik Kollarımız, velhasıl ordunun mert erkekleri, yiğit kadınları hepiniz hoş geldiniz. Sizleri sevgi ve saygıyla selamlıyorum. Yaklaşık Kırk beş gün önce başlayan sürecin mutlu sonuna yaklaştık. Kim kazandı? Adam kazandı. Kim kazandı? Seksen beş milyon Türkiye kazandı. Kim kaybetti? The Economist kaybetti. Türkiye'ye planlar, projelerle bu kutlu yürüyüşünü engellemeye çalışan tüm mihraklar birer birer kaybetti. Ama Bu sürecin kazananı sadece Cumhurbaşkanımıza oy verenler olmadı. Oy vermeyenler, Seksen beş milyon kardeş olarak bu süreci kazandı.”

“TÜRKİYE BAMBAŞKA BİR TÜRKİYE OLACAK”

“Türkiye ne dedi? Türkiye hizmete devam dedi. Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğindeki bu yirmi bir yıllık hizmet siyaseti, yirmi bir yıldan sonra hiç ilk kez yola çıkıyormuş gibi tekrar onay alarak hangi yüzyılı inşa etmeye başlıyor? Türkiye Yüzyılını. Allah'ın izniyle Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde Türkiye bambaşka bir Türkiye olacak. Bu Yirmi bir yıl çıraklık, kalfalık dönemiydi. Yeni dönem ustalık dönemi. Baş usta kim? Recep Tayyip Erdoğan.”

“ORDU’DA BİRLİK BERABERLİK KAZANDI”

Cumhurbaşkanı ile özel görüşme yapıldığını ve Ordu’ya selamlarını ilettiğini söyleyen Mahmut Özer: “Kıymetli kardeşlerim Türkiye'de doğru adam kazandı. Ordu'da kim kazandı? Ordu'da birlik beraberlik kazandı. İl Başkanımız, Teşkilatımız, Kadın Kollarımız, Gençlik Kollarımız, Büyükşehir Belediye Başkanımız mevcut Milletvekillerimiz, tüm Milletvekili Adaylarımız, İlçe Başkanlarımız, bu davaya gönül vermiş herkes küskünlüklerini bir kenara bıraktı. Ordu'dan birlik, beraberlikle yepyeni bir sayfa açmak için yola koyuldu. Artık Ordu'da Kapılar arkasında siyaset dizayn edilmeyecek. Şeffaf bir şekilde birlik, beraberlik içerisinde tüm müstebatımızı kullanarak yola devam edeceğiz.” İfadelerine yer verdi.

“ORDU TÜRKİYE YÜZYILI’NIN PARLAYAN İNCİSİ OLACAK”

Seçim öncesinde nasıl ki her alanda verilen sözler yerine getirildiyse bundan sonraki süreçte de yine aynı şekilde koşarak hizmet etmeye devam edeceğini belirten Mahmut Özer: “Seçim sürecinde ne dedik? Dedik ki Ordu Türkiye Yüzyılı’nın parlayan incisi olacak. Buradaki tüm arkadaşlarımızla birlikte şu kırk beş günlük süreçte söz verdiğimiz her şeyi eğitim, ulaştırma, altyapı, sağlık, belediyecilik hizmetleriyle ilgili her şeyi teker teker yaptıysak bugünden itibaren de artık daha hızlı bir şekilde koşarak siz değerli vatandaşlarımıza, yol arkadaşlarımıza hizmet etme uğrunda çırpınmak var. Bundan sonra inşallah tüm arkadaşlarımızla birlikte el ele vererek Ordu'yu bambaşka bir ordu yapacağız. Buna var mıyız? Bu kırk beş günlük serüvende beni kabul ettiğiniz için, beni bağrınıza bastığınız için, teveccüh gösterdiğiniz için en içten şükranlarımı sunuyorum. Tabii bizlerin ötesinde Sayın Cumhurbaşkanımıza göstermiş olduğunuz teveccüh, bambaşka bir hikâye. İki bin on sekiz yılındaki teveccühünüzden oy oranından bile daha yüksek oy vererek dediniz ki yola devam, hizmete devam güçlü Türkiye'ye devam, üreten Türkiye'ye devam, mazlumların yanında olmaya devam, Kudüs'ün, Suriye'nin, Irak'ın, tüm Müslüman coğrafyanın yanında olmaya devam. Yarın bambaşka bir Türkiye'ye varacağız. Yarın Ordu’yla ilgili yeni yatırımlarla, kırgınlıklarınızı bir kenara bırakarak, birbirinizi severek, birbirinizin açığını aramadan, açığını örterek, kucaklaşarak, yepyeni bir Ordu inşa edeceğiz.” Açıklamasında bulundu.

“GIPTAYLA BAKILAN BİR ORDU İNŞA EDECEĞİZ”

Belediye Başkanlığı seçimlerine kadar tüm ilçelerde, belediye başkanlarıyla birlikte sorumlulukları hızlı bir şekilde yerine getireceğine değinen Mahmut Özer: “Benim üç tane şehrim vardı. Birisi tokat, doğduğum yer. İkincisi Zonguldak, on altı yıl hizmet ettiğim yer. Üçüncüsü Malatya'ydı, altı şubat depreminde Kültür Bakanımızla iki ay oraya hizmet etmenin, vatandaşlarımızın yaralarını sarmanın onurunu yaşadık. Ve dördüncü şehrim Ordu. inşallah sizlerle, siz değerli kardeşlerimizle birlikte omuz omuza vererek önümüze çıkan tüm zorlukları aşarak yepyeni bir ordu, güçlü bir ordu, Trabzon'un, Samsun'un gölgesinde kalan değil. Trabzon'dan ve Samsun'dan gıptayla bakılan bir orduya inşallah inşa edeceğiz.”

“BU SÜRECİN KAHRAMANI KADINLAR”

Süreç içerisinde emek veren, destekçi olan kadınlara teşekkürlerini sunan ve bu sürecin kahramanının kadınlar olduğunun altını çizen Mahmut Özer: “Ben tekrar hepinize en içten şükranlarımı sunuyorum, özellikle siz yiğit kadınlarımıza. Havalimanında saat ikide beni karşılayan boynunda boyunluk olmasına rağmen gecenin ikisinde ayakta kalan, yani davası olan, kendine inanmış, onun şahsında tüm kadınlarımıza saygılarımı sunuyorum. Erkekler kusura bakmasın, bu sürecin kahramanı kadınlar. Şeyh Ebebali der ki ‘İnsanı yaşat ki devlet yaşasın.’ Ben de diyorum ki kadını yaşat ki insan yaşasın. Siz değerli hemşerilerime, emek veren herkese tekrardan çok teşekkür ediyorum.” İfadelerini kullandı.




Anahtar Kelimeler : SEÇİM, SONRASI, MAHMUT, ÖZER’DEN, AÇIKLAMA

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler