HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
23 Mayıs 2023 Salı Saat: 14:05

“EZE EZE KAZANACAĞIZ”

AK Parti Ordu Milletvekili İbrahim Ufuk Kaynak, 14 Mayıs seçimleri ardından çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.
“EZE EZE KAZANACAĞIZ”

HABER: KÜBRA ÇAKIR

AK Parti Ordu Milletvekili İbrahim Ufuk Kaynak, 14 Mayıs seçimleri ardından çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. İlçe ilçe ziyaretlerine devam eden İbrahim Ufuk Kaynak halkla bir araya gelerek 2. Tura kalan Cumhurbaşkanlığı seçimi için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a destek istemeye devam ediyor.

İbrahim Ufuk Kaynak Altınordu’da başladığı ziyaretlerini Kabadüz, Gölköy ve Perşembe ilçelerinde sürdürdü. Teşkilatlarıyla toplantı düzenledikten sonra sahaya inen Kaynak, 28 Mayıs’ta Erdoğan’ın sandıktan daha güçlü çıkması için destek istedi ve 14 Mayıs sonuçlarının kimseyi rehavete taşımamasını rica etti.

Kaynak ziyaretlerinde yaptığı değerlendirmelerde, “Milletimiz, 14 Mayıs’ta bu iş olmaz. Sizin eze eze seçimi kazanmanız lazım dedi ve işi 2. Tura bıraktı. 28 Mayıs’ta tarihi oy farkı ile Recep Tayyip Erdoğan’ın seçimi kazanmasını sağlayacağız. Milletimize inanıyorum. Mecliste çoğunluğu Cumhur ittifakına veren milletimiz 2. Turda da dünya liderimize rekor oranda destek verecektir” dedi.




Anahtar Kelimeler : “EZE, EZE, KAZANACAĞIZ”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler