- 17:04 YILMAZ GÜVEN TAZELEDİ
- 12:00 FATSA’DA TARİHİ TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ
- 10:44 “Durugöl’deki eski çöp alanı beton değil, yeşil alan olmalı!”
- 17:03 Kıranlı: “Teknikerlik bir madalyadır, gururla taşıyacağız”
- 14:40 EMNİYET MÜDÜRÜ ACAR, GAZETECİLERİ KONUK ETTİ
- 14:18 Gece Yarısı Zammı Yolda
- 13:02 8. Olağan Genel Kurul 1 Kasım’da
- 11:10 EMEP, “Durugöl Mahallesi'ndeki eski çöp alanı yeşil alan olmalı!”
- 12:52 102. Yıl Cumhuriyet Yürüyüşü Yapıldı
- 12:46 “Cumhuriyetimizi Türkiye Yüzyılı vizyonuyla taçlandıracağız”
- 12:42 “Cumhuriyetimizin Kazanımları”
- 12:37 102. yıl coşkusu
- 12:51 Rektör Prof. Dr. Orhan Baş’ın Cumhuriyet Bayramı Kutlama Mesajı
- 12:47 Vali Muammer EROL’un 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı
- 12:17 Çağdaş Demokratlar Platformu Güven Tazeledi
Fındık Fiyatı
KILIÇDAROĞLU'NDAN OĞAN'A GÖNDERME
HABER:MELTEM TİRYAKİ
28 Mayıs Cumhurbaşkanı ikinci tur seçimi yaklaşırken, 14 Mayıs Seçimi'nde karşımıza Cumhurbaşkanı adayı olarak çıkan Ata İttifakı'nın adayı Sinan Oğan, ikinci tura kalamamasının ardından, kimi desteklediğini söyledi. Oğan, Yaptığı açıklama ile siyasi liderlerin dikkatini çekti. Bu olay üzerine siyasi liderler sosyal medya hesabından paylaşımlar yapmaya başladı.
Oğan,28 Mayıs'ta gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanı ikinci tur seçimi için, Cumhur İttifakı'nın yanında olacağını açıklamasıyla, ikinci turda seçmenin karşısına çıkacak Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı, Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.
Kemal Kılıçdaroğlu, kendisini destekleyenlere şu sözlerle seslendi: "Kimin bu güzel vatandan kimin bu güzel vatanı satandan yana olduğu belli! Biz bu ülkeyi terörden ve mültecilerden kurtarmaya geliyoruz. Bu bir referandumdur; artık kimse kimseyi kandıramayacak. Sandığa gelmeyen 8 milyon vatandaşımızı ve tüm gençlerimizi sandığa çağırıyorum!"

