HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
5 Temmuz 2021 Pazartesi

‘ İNSANLAR EKMEK ARIYOR, FAİZ BORCUNDAN KURTULMAYA ÇALIŞIYOR’

Vatan Partisi Genel Sekreteri Özgür Bursalı, Türkiye’nin üretim devrimine ihtiyacı olduğuna vurgu yaparak, bölge bölge dolaşıp bunu anlattıklarını söyledi. Vatan Partisinden Ordu ziyareti Ordu İl Başkanı Osman Erdaş ve bir grup Gen
‘ İNSANLAR EKMEK ARIYOR, FAİZ BORCUNDAN  KURTULMAYA ÇALIŞIYOR’

Vatan Partisi Genel Sekreteri Özgür Bursalı, Türkiye’nin üretim devrimine ihtiyacı olduğuna vurgu yaparak, bölge bölge dolaşıp bunu anlattıklarını söyledi.

Vatan Partisi'nden Ordu ziyareti

Ordu İl Başkanı Osman Erdaş ve bir grup Genel merkez ve il yöneticisi ile Ordu 19 Eylül Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret eden  Bursalı; "Burada artık program konuşacağız. İnsanlar ekmek arıyor, faiz borcundan kurtulmaya çalışıyor. Sınırlarımızdaki ülkeler ile sorunlarımız var. Suriye ile anlaşamıyoruz. PKK ve Fetö ile mücadele sonrası Türkiye bir bağımsızlaşma mücadelesi içine girdi. Ama bunu kararlılıkla başarıya ulaştırabilecek bir hükümet lazım. Bunu anlatıyoruz biz de. Vatan Partisi destekçi bir parti değil. Destek lafını duyduğumuzda tüylerimiz diken diken oluyor. Bizim kendi programımız var, kendi bakışımız var. Vatan Partisi 50 yıllık bir parti. Kendi fikirleri, programı olan bir partiyiz. O yüzden yetki sahibi olmadığımız, programını birlikte üretmediğimiz hiç bir ittifakın içinde de olmayız. Bir takım vekillikler, bakanlıklar gibi bir hesabımız da olmaz. Bunu yapan partiler var. Ama biz pazarlık partisi değiliz. Ama ne zaman ki Türkiye’nin üretim devrimi, bağımsızlığı gibi programlarda ortaklaşırız, yetki sahibi oluruz ve karar mekanizmasında yer alırız, o zaman ittifak olur. Ama Cumhur ittifakı Türkiye için konumu itibarıyla önemli. Türkiye bazı ülkeler ve kuvvetlerce hedef alınmış bir durumda." dedi. 

FINDIK KONUSU

Fındık konusuna da değinen, Bursalı; "“Fındıktaki mesele de kendi bağımsız politikalarımızın olmamasından kaynaklanmaktadır. Bir takım uluslararası tekellerin fındık piyasasını düzenlememesi lazım. Onun için Türkiye’nin fındığının değerini bilmesi lazım." diyerek sözlerini tamamladı.

HABER MERKEZİ 





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler