HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
20 Mayıs 2023 Cumartesi Saat: 14:51

HAMARAT SEÇİM ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

AK Parti Ordu Milletvekili Mustafa Hamarat seçim çalışmalarını Ulubey ve Gürgentepe ilçelerini ziyaretiyle sürdürürken esnaf, vatandaş ve teşkilatla bir araya geldi.
HAMARAT SEÇİM ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

AK Parti Ordu Milletvekili Mustafa Hamarat seçim çalışmalarını Ulubey ve Gürgentepe ilçelerini ziyaretiyle sürdürürken esnaf, vatandaş ve teşkilatla bir araya geldi. 14 Mayıs’ta gerçekleşen seçimde alınan sonuç nedeniyle hemşehrilerine teşekkür eden Hamarat, “Önümüzde bir önemli seçim daha var. Türkiye’nin geleceğe dair umutla bakması için önemli olan bu seçim aynı zamanda ülkemizin şahlanışının başlangıcı olacak” dedi.

AK Parti Ordu Milletvekili Mustafa Hamarat Ulubey ve Gürgentepe ilçelerini ziyaret etti. Hemşehrileriyle kucaklaşan Milletvekili Hamarat ilçelerdeki sorunlara ve çözüm yollarına dair istişarede bulundu.

35 GÜNDÜR ARALIKSIZ BÖLGEDE ÇALIŞIYOR

Milletvekili Hamarat 15 Nisan’da başladığı seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. 14 Mayıs’ta gerçekleşen Cumhurbaşkanı ve Milletvekili genel seçimlerinin ardından Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turunun 28 Mayıs’ta yapılması kararı üzerine hem teşekkür ziyareti hem de seçim çalışmalarını sürdüren Hamarat 35 gündür aralıksız vatandaşlarla kucaklaşıyor. Hamarat ziyaretleri sırasında talep ve öneriler ilgili de istişarede bulunuyor.

ULUBEY’DE YAPILACAK PROJELERE DESTEK

Milletvekili Hamarat Ulubey İlçesi’nde 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamalarına katıldı. Halkın bayramını kutlayan Hamarat daha sonra AK Parti İlçe binasında partililerle bir araya geldi. Hamarat Ulubey Belediyesi’ni ziyaret ederek Belediye Başkanı İsa Türkcan’dan ilçede yapılan ve yapılması planlanan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Milletvekili Hamarat, “14 Mayıs’ta yapılan seçimlerde bize teveccüh gösteren hemşehrilerime canı gönülden teşekkür ediyorum. Önümüzde 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimleri var. Bununla ilgili de sahada aralıksız çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu seçim hepimiz için önemli. Bir oydan ne olur demeyin. Her vatandaşımız sandık başına gitsin ve Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’a destek vererek ülkemizin şahlanışının başlangıcına katkıda bulunsun” dedi.

Hamarat Ulubey ilçesinde yapılacak projelere ilişkin ise “Belediye Başkanımız hizmetlerle dolu dönem geçiriyor. Biz de yapılacak projelerle ilgili üzerimize düşen görevi yapacağız. Ulubey ilçemizin istihdam ve gelişimine yönelik projeleri destekliyoruz” diye konuştu.

“GÜRGENTEPE, ARICILIKTA TÜRKİYE’NİN KALBİ”

Milletvekili Hamarat Ulubey ilçesinin ardından Gürgentepe ilçesini ziyaret etti. Belediye Başkanı, ilçe başkanı, muhtarlar ve teşkilat mensupları tarafından çiçekle karşılananan Hamarat’a Belediye Başkanı Yaşar Şahin bal hediye etti. 

Hamarat ilçenin üç önemli mahallesi olan Şirinköy, Bahtiyarlar ve Tepeköy Mahallelerini ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlarla kucaklaştı. Hamarat, mahalle sakinlerine seçimde gösterdikleri teveccüh nedeniyle teşekkür ederek, “Gürgentepe İlçemiz 14 Mayıs seçimlerinde partimize ve Cumhurbaşkanımıza teveccüh göstererek AK Partimizin birinci parti çıkmasına katkıda bulunmuştur. Ordu’dan 3 arkadaşımız ile TBMM’de ilimizin sorunlarına yönelik çalışmalar yapacağız. Ancak önümüzde 28 Mayıs seçimi var. Sizlerden bir kez daha destek istiyoruz. Bu seçimin de kazananı sadece Sn. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmayacak, asıl kazanananı milletimiz olacak. Gürgentepe ilçemizde arıcılık gerçekten önemli bir yere sahip. Sadece Gürgentepe ilçemiz ile sınırlı olmayan bu meslek ülkemiz için de önemli. Gürgentepe, ülkemizin bal üretiminde adeta kalbi. Önümüzdeki dönemde bununla ilgili de ciddi çalışmalar yapacağız. Birlikte aydınlık geleceğe daha umutla bakacağız” dedi.

Hamarat gün sonunda ise Ünye ilçesinde Cumhur İttifaki ortağı partiler; AK Parti, MHP ve Yeniden Refah Partisi ilçe başkanları ve yöneticileriyle bir araya gelerek 28 Mayıs seçimine ilişkin değerlendirmede ve istişarede bulundu.




Anahtar Kelimeler : HAMARAT, SEÇİM, ÇALIŞMALARINI, SÜRDÜRÜYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler