HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
19 Mayıs 2023 Cuma Saat: 18:08

"SORUNLARI MASAYA YATIRDIK "

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ve Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bir arada.

HABER:Seldanur KILIÇ


Halk Tv'de İsmail Küçükkaya'nın programına konuk olan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ yaptığı konuşmada: "Kemal Bey'in ziyaret etmediği tek parti Zafer Partisi. Şimdi bir özür borçları var. Zafer Partisi'nin kapısının önünden geçmemiştir. Bayram ziyareti için yapmış olduğumuz başvuruyu kabul bile etmediler" sözlerine yer vermişti. Fakat bugün bu konuşmanın tam tersi bir buluşma gerçekleşti ve Ümit Özdağ Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçtaroğlu ile bir araya geldi. İki lider de görüşme sonrası muhabirlerin sorularını yanıtladılar.


Kemal Kılıçdaroğlu: "Gayet güzel bir toplantı gerçekleştirdik. Sorunları masaya yatırdık. Sayın genel başkana, millet ittifakının liderlerinin görüşlerini ve çalışmalarını, düşüncelerimizi ilettim. Olabildiğince ayrıntılı şekilde bilgilendirdim. Türkiye'nin demokrasiye ihtiyacı var." dedi.




Ümit Özdağ ise "Gayet güzel bir toplantı gerçekleştirdik. Sorunları masaya yatırdık. Sayın genel başkana, millet ittifakının liderlerinin görüşlerini ve çalışmalarını, düşüncelerimizi ilettim. Olabildiğince ayrıntılı şekilde bilgilendirdim. Türkiye'nin demokrasiye ihtiyacı var " şeklinde konuştu.




Anahtar Kelimeler : SORUNLARI, MASAYA, YATIRDIK,

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler