HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
19 Mayıs 2023 Cuma Saat: 13:06

CENGİZ OKUR: “HAYDİ TÜRKİYE”

Cumhuriyet Halk Partisi 28. Dönem Ordu Milletvekili Adayı Cengiz Okur, 14 Mayıs 2023 günü gerçekleşen seçimlerden sonra sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşımda bulundu.
CENGİZ OKUR: “HAYDİ TÜRKİYE”

HABER: TUĞÇE ARSLAN

Cumhuriyet Halk Partisi 28. Dönem Ordu Milletvekili Adayı Cengiz Okur, 14 Mayıs 2023 günü gerçekleşen seçimlerden sonra sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşımda bulundu.

Cengiz Okur paylaşımında ilk olarak: “14 Mayıs 2023 tarihinde, tarihimizin en yoğun katılımıyla gerçekleştirilen 28. Dönem Milletvekili seçiminde, Mustafa Kemal Atatürk’ün, Cumhuriyet’in Partisi’nden, Cumhuriyet Halk Partisi’nden milletvekili adayı olarak yarıştım” ifadelerini kullandı.

“Ekmeğini yediğim, suyunu içtiğim, ömrümün geçtiği ve geçmekte olduğu Ordu’dan milletvekili adayı olmak,  onurların en büyüğüdür” diyen Cengiz Okur, bu duyguları yaşatan herkese minnettar olduğunu belirtti.

Secim sürecinin Türkiye Cumhuriyeti’ne yakışır sağduyu ve nezaket içinde geçtiğini belirten Cengiz Okur, her bir yurttaşa ayı ayrı teşekkürlerini iletti.

Okur aynı zamanda: “ ‘Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir’ diyen Ata’mızın şiarıyla Ordu’dan partimiz iki kıymetli ismi, Seyit Torun ve Mustafa Adıgüzel’i milletvekili olarak meclise gönderdik. Cumhurbaşkanlığı seçimiyse ikinci tura kaldı. Verdiğiniz ve vereceğiniz destek önemlidir, anlamlıdır. Her oy, geleceğimizin teminatı cumhuriyetin değerlerinin, kazanımlarının korunması içindir. Bu inançla, baharı getirme sözümüzün arkasındayız” diyerek 2. Tur seçime vurgu da bulundu.

“Biz Buradayız” diyen Cengiz Okur Kılıçdaroğlu’na Türkiye’den destek istedi.

Haydi Türkiye, Türkiye’nin 13. Cumhurbaşkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Çankaya Köşkü yürüyüşüne, o muhteşem korteje, ülkemizin bahar bayramına, Halil İbrahim Sofrası’na buyur! Söz, yetki, karar, iktidar halka!”




Anahtar Kelimeler : CENGİZ, OKUR:, “HAYDİ, TÜRKİYE”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler