HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
18 Mayıs 2023 Perşembe Saat: 19:44

MUSTAFA ADIGÜZEL’DEN ERDOĞAN ELEŞTİRİSİ

Recep Tayyip Erdoğan’ı eleştiren Mustafa Adıgüzel, milliyetçilik konusunda Erdoğan’ın sicilinin bozuk olduğunu söyledi.
MUSTAFA ADIGÜZEL’DEN ERDOĞAN ELEŞTİRİSİ

HABER: KÜBRA ÇAKIR

Cumhuriyet Halk Partisi Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel, konuşmalarıyla, yorumlarıyla, eleştirileriyle gündemden düşmüyor.

Recep Tayyip Erdoğan’ı eleştiren Mustafa Adıgüzel, milliyetçilik konusunda Erdoğan’ın sicilinin bozuk olduğunu söyledi.

“Türkiye Cumhuriyeti tarihi boyunca iktidarın başındaki insanlar arasında milliyetçilik konusunda sicili en bozuk insan Erdoğan'dır. Hal böyleyken milliyetçilik konusunda ahkâm kesip bizi suçlaması, Karadeniz fıkrası gibidir.”

 

SEN DEĞİL MİYDİN?

 

Erdoğan’a sorular yönelten Mustafa Adıgüzel: “Her türlü milliyetçiliği ayaklar altına alan sen değil miydin? Ülkücü Sinan Ateş'in kanını yerde bırakan, katillerini emniyet ve adaletten kollayan sen değil misin? Fetö ile koyun koyuna yatan sen değil miydin? Hasret kaldık Amerika'dan gel artık diyen sen değil miydin? PKK ile kapalı kapılar ardında görüşmeler yapıp Oslo'da, Habur’da, İmralı'da ortak planlar yapan sen değil miydin? 3 vatandaşımızı öldürüp betona gömen adamı salıyorsun, ama Türk ordusunun şerefli subaylarını generallerini içerde çürütüyorsun. Bu nasıl milliyetçiliktir?” dedi.

 

HADİ ORADAN!

 

“Biz İstiklal Marşı'nı yazan kadrolarız. Mecliste kâğıttan bile okuyamayanlardan milliyetçilik öğrenecek değiliz. Sadece terör örgütlerine değil uyuşturucu kaçakçılarına ve mafyaya Türkiye'yi cennet yaptınız. Geçmişte FETÖ ve PKK ile yol yürüdünüz, bugün de Hizbullah ile yol yürüyorsunuz. Bizim hiçbir terör örgütü ile bağımız yok. Hizbullah'ın temsilcisi Hüda P ar ile ortak liste yapan siz değil misiniz? Hüda Par kadın erkek eşit değildir diyor. Sokaktaki sahipsiz kadınları sahiplendireceğiz diyor. Aile kültürümüze, milliyetçilik ve Müslümanlık anlayışımıza taleplerle geliyor. Mecliste yemin edecek misiniz sorusuna günü gelince bakarız diye cevap veriyorlar. Neden yemin etmek istemiyor? Çünkü vatanın ve milletin bölünmez bütünlüğüne, demokratik ve laik cumhuriyete karşılar da ondan. Bu kişilerle ortak liste yapacaksın gelip benim milliyetçiliğimi sorgulayacaksın. Hadi oradan!”





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler