HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
16 Mayıs 2023 Salı Saat: 15:51

"DEMOKRASİYİ SAHİPLENMEYE ÇAĞIRIYORUM"

14 Mayıs Seçim sonrası siyasetçilerden açıklamalar gelmeye devam ediyor.
"DEMOKRASİYİ SAHİPLENMEYE ÇAĞIRIYORUM"

HABER: MELTEM TİRYAKİ

CHP İstanbul İl Başkanı Dr. Canan Kaftancıoğlu,14 Mayıs'ta gerçekleşen ikinci tura kalan Cumhurbaşkanı Seçimi ile ilgili sosyal medya hesabından bir metin yayınladı.

Kaftancıoğlu, metnine şu sözler ile başladı:

"Sevgili kardeşlerim, mücadele arkadaşlarım; Birinci turda değişimi gerçekleştiremedik ancak iktidardaki kötülük kazanamadı asıl bizler, başta kadınlar, bu ülkede değişim isteyenler başaracağız hep birlikte!"

Sosyal medya üzerinden yayınlamış olduğu metinde şu ifadelere yer verdi:

"Hayatım boyunca insani, sosyal ve siyasi ilişkilerde inandığım doğrularda hareket ettim, inandığım şeyleri söyledim. Ve inandıklarımı hayata geçirmek için de çalıştım. İnandığım şeyi şimdilik hayata geçirememiş olmak da inancımı zerre eksiltmedi tam tersi daha fazla çalışmak zorunda olduğumu hissettirdi sadece.14 Mayıs'a giden süreçte yoğun emek gerektiren çalışmalarımızda toplumda gözlemlediğimiz değişim isteğini açığa çıkarıp örgütlemek doğrultusunda yaptık. Ne mutlu ki saha geri bildirimlerimiz, derinlemesine yaptığımız araştırmalar da bu inancımızı destekliyordu. Ve bu inançla söyledik ne söylediysek."

"UMUDUMUZU KAYBETTİK DİYENLERE"

Paylaşımında Cumhurbaşkanı Seçimi 2. Tur çalışmalarına da değinen Kaftancıoğlu, "Demokrasilerde vatandaşlar tek bir eğilim, beğeni ya da görüş içermez. Demokrasilerde, her türlü fikre saygı duyulur ancak kimden geldiğine bakmaksızın her kötülüğün de karşısında olunur, mazlumun mağdurun yanında olunur. Bu inançla bütün vatandaşlarımızı 28 Mayıs'ta oylarını kullanmaya ve demokrasiyi sahiplenmeye çağırıyorum "dedi.

Canan Kaftancıoğlu ve Ekrem İmamoğlu'nun 13.Cumhurbaşkanın Seçimi için CHP'nin ikinci tur seçim kampanyasının başına geçeceği bilgisine ulaşıldı.





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler