HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
15 Mayıs 2023 Pazartesi Saat: 22:27

MİLLETİN GÖNLÜNDE AK PARTİ VAR

AK Parti’den Milletvekili seçilen Mustafa Hamarat, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı 13. Cumhurbaşkanımız olarak seçeceğiz.” dedi.
MİLLETİN GÖNLÜNDE AK PARTİ VAR

HABER MERKEZİ

14 Mayıs’ta gerçekleştirilen 28. Dönem Milletvekili ve 13. Cumhurbaşkanı Seçimleri'nde AK Parti’den Milletvekili adayı olan Av. Mustafa Hamarat, seçmenin desteğini alarak milletvekili seçildi. Seçim çalışmaları sırasında halkın sevgi seliyle karşılanan, her gittiği ilçede coşkulu kalabalık tarafından kucaklanan AK Parti Ordu Milletvekili Mustafa Hamarat, seçimlerin ardından yaptığı açıklamada, hemşehrilerine teşekkür etti.

Hamarat: "Güzel bir seçim çalışması yürüterek aziz milletimizin teveccühüne mazhar olduğumuz 14 Mayıs seçimlerinin Ordu'muza, ülkemize ve milletimize hayırlar getirmesini diliyorum. Bizlere Büyük Ordu'muzdan yeniden Milletvekili seçilmenin onuru yaşatan hemşehrimize destekleri için şükranlarımı sunuyorum.  Seçim kampanyası boyunca bizimle birlikte sahada yer alan insanüstü gayret gösteren Ordu'muzun tüm ilçe teşkilatlarında görev alan dava arkadaşlarıma, ana kademe, kadın kolları, gençlik kollarına, çalışma ekibimize, çalışmalarımızın hemşehrilerimize ulaşması için bizimle birlikte gece gündüz mesai yapan basın mensubu arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Seçim sonuçlarına baktığımızda görüyoruz ki milletimizin gönlünde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti vardır, Cumhur İttifakı vardır. Aynı özveri ve gayretle 28 Mayıs'ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimlerinde de tüm teşkilatlarımızla beraber sahada olacağımızı ve Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'ın milletimizin yüksek teveccühü ile tekrar seçileceğine inancım tamdır" açıklamasında bulundu.




Anahtar Kelimeler : MİLLETİN, GÖNLÜNDE, AK, PARTİ, VAR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler