HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
15 Mayıs 2023 Pazartesi Saat: 13:39

BAKAN ÖZER PARTİLİLERE SESLENDİ

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer dün akşam seçim sandık açılımında sona yaklaşırken Ak Parti İl Başkanlığı binası önünde parti teşkilatı ve partililere seslendi.
BAKAN ÖZER PARTİLİLERE SESLENDİ

HABER: Tuğçe ARSLAN

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, dün akşam seçim sandık açılımında sona yaklaşırken Ak Parti İl Başkanlığı binası önünde parti teşkilatı ve partililere seslendi; "İnşallah tüm milletvekillerimizle birlikte sizlerin temsilcisi olmak üzere çıktığımız yolda, beraber yol yürümeye devam edeceğiz."

Ak Parti İl Başkanlığı binasının önünde yaptığı konuşmada, seçimlerin, millet iradesinin tecelli ettiği yerler olduğunu belirten Özer; “Bugün sadece Ordu'da değil, tüm Türkiye'de milletin iradesiyle ilgili çok önemli bir süreç yaşadık. Allah’a şükür hiçbir sorun olmadan bu süreç tamamlanmak üzere. Siz değerli hemşerilerime hem Cumhurbaşkanımıza hem de bizlere gösterdiğiniz teveccühten dolayı çok teşekkür ediyorum. İnşallah tüm milletvekillerimizle birlikte sizlerin temsilcisi olmak üzere çıktığımız yolda, beraber yol yürümeye devam edeceğiz." dedi




Anahtar Kelimeler : BAKAN, ÖZER, PARTİLİLERE, SESLENDİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler