HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
13 Mayıs 2023 Cumartesi Saat: 12:15

ÖZER’DEN SERBEST BÖLGE İÇİN İLK AÇIKLAMA

Milli Eğitim Bakanı ve Ak Parti 1. sıra Ordu Milletvekili Adayı Mahmut Özer Ünye ilçesine yapılması planlanan Serbest Bölge ile alakalı açıklama yaptı.
ÖZER’DEN SERBEST BÖLGE İÇİN İLK AÇIKLAMA

HABER: Tuğçe ARSLAN

Milli Eğitim Bakanı ve Ak Parti 1. sıra Ordu Milletvekili Adayı Mahmut Özer Ünye ilçesine yapılması planlanan Serbest Bölge ile alakalı açıklama yaptı.

Ak Parti Ordu Milletvekili Adayı Mahmut Özer Altınordu ilçesindeki eski yöneticilerle bir araya geldi, daha sonra gazetecilere açıklamalarda bulunan Özer;

 

Ordu için verilen sözlerin yerine getirildiğini ifade ederek açıklamasında, “Ordu’ya geldiğimiz günden itibaren, Ordumuzun tüm alanlardaki problemlerini çözmek için ve somut adımlar atmak için gerçekten gece gündük çalıştık. Sizlerin de şahit olduğu gibi söz verdiğimiz her şeyi tek tek yerine getirdik. Eğitimdeki yatırımlar, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’ndaki yatırımlar, millet bahçelerini, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığımızdaki Fatsa çevre yolundan Ünye- Akkuş-Niksar karayolunun temel atmasına kadar tüm vermiş olduğumuz sözleri yerine getirmiş olmaktan mutluluk duyuyorum” ifadelerine yer verdi.

“Ordu’nun ekonomisine büyük katkı sağlayacak”

Ünye İlçesine yapılacak olan Serbest Bölge’de sanayicilerin avantajlarının olacağının altını çizen Bakan Özer, “Burada en önemli sözlerden bir tanesi de Ordumuza Serbest Bölgenin kazandırılmasıydı. Biliyorsunuz Ordu merkezde organize sanayi bölgemizin, Fatsa’da çok daha güçlü organize sanayi bölgemiz var. Ünye’de de artık hızlı bir şekilde kurulma aşamasında olan bir organize sanayi bölgemiz var ama Serbest Bölge özellikle ekonomik avantajları ve ekonomik muafiyetleri bağlamında Ordu’nun sadece fındıkta değil tüm alanlarda gerçekten ekonomiye çok büyük katkılar sağlamasında ve kalkınması bağlamında çok önemli kazanımları destekleyecek olan bir yatırımdı. Ve bunu hızlı bir şekilde dün itibariyle Resmi Gazetede yayınlanarak Serbest Bölge’nin kurulmuş olmasını görmekten de büyük mutluluk duyuyoruz” dedi.

 

“Serbest Bölge’nin Ordumuza hayırlı olmasını diliyorum”

Özer, “Tabi burada öncelikle Sayın Cumhurbaşkanımıza şükranlarımı arz ederim. Gerçekten Ordu’nun hızlı bir şekilde problemlerini çözme yolunda bize her türlü desteği sağladı. Ticaret Bakanımız Mehmet Muş’a da özellikle teşekkür ediyorum gerçekten bu kadar kısa sürede Serbest Bölge’nin yayınlanması çok önemli bir adımdı kendisine minnettarım. Ticaret Bakanlığımızın bütün çalışanlarına minnettarım. İnşallah bu Serbest Bölge de kurulduktan sonra artık Ordulu sanayicilerimiz, iş adamlarımız dilek ve temenninin ötesinde hızlı bir şekilde ekonomik kapasitelerini arttırma ve kârlılıklarını arttırma ile ilgili önemli bir imkâna kavuşmuş oldular. İnşallah seçimden sonra da Serbest Bölge’nin çok güzel hale getirilmesi ile ilgili sürekli hep birlikte hareket edeceğiz. Ben sürece katkı veren herkese çok teşekkür ediyorum. Serbest Bölge’nin Ordumuza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

 




Anahtar Kelimeler : ÖZER’DEN, SERBEST, BÖLGE, İÇİN, İLK, AÇIKLAMA

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler