HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
11 Mayıs 2023 Perşembe Saat: 18:43

ŞANLITÜRK’E YOĞUN İLGİ

Milliyetçi Hareket Partisi Ordu 1. sıra Milletvekili Adayı Naci Şanlıtürk, Devlet Bahçeli’nin Ordu Açık Hava Toplantısı’nın ardından alana katılan vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı.
ŞANLITÜRK’E YOĞUN İLGİ

HABER: Tuğçe ARSLAN

Milliyetçi Hareket Partisi Ordu 1. sıra Milletvekili Adayı Naci Şanlıtürk, Devlet Bahçeli ’nin Ordu Açık Hava Toplantısı’nın ardından alana katılan vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli secim çalışmaları kapsamında Ordu’da halka seslendi. Milliyetçi Hareket Partisi Ordu 1.sıra Milletvekili Adayı Naci Şanlıtürk’te acık hava toplantısına katıldı.

Devlet Bahçeli’nin konuşmasının ardından Ordu milletvekili adayları da sahnede yerini aldı. Halktan oy isteyen Bahçeli adaylarla beraber sahnede boy gösterdi.

Toplantının ardından Naci Şanlıtürk ise vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Şanlıtürk ile fotoğraf çektirmek isteyen vatandaşlar adeta izdihama neden oldu. Naci Şanlıtürk ise vatandaşları kırmayıp fotoğraf çektirdi. Yoğun ilgi karşısında mutlu olan Şanlıtürk Ordu Fidangör caddesi boyunca vatandaşlar ile hem sohbet etti hem de onları dinledi.   




Anahtar Kelimeler : ŞANLITÜRK’E, YOĞUN, İLGİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler