HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
11 Mayıs 2023 Perşembe Saat: 14:51

KAYNAK SANAYİ ESNAFI İLE BULUŞTU

AK Parti Ordu Milletvekili Adayı İbrahim Ufuk Kaynak, Almina Düğün Salonu'nda Yeni Sanayi Sitesi esnafıyla kahvaltı programında bir araya geldi.
KAYNAK SANAYİ ESNAFI İLE BULUŞTU

AK Parti Ordu Milletvekili Adayı İbrahim Ufuk Kaynak, seçim çalışmaları kapsamında dur durak bilmeden halkla bir araya gelmeye, talepleri dinlemeye, gönüllere girmeye devam ediyor. 19 ilçede yapmış olduğu ziyaretlerle adından söz ettiren Kaynak, her gittiği yerde halkın büyük teveccühü ile karşılanıyor. Zaman mefhumu gözetmeksizin her kapıyı çalmaya gayret eden Kaynak, bu kez ziyaretlerini Altınordu ilçesinde sürdürdü. Almina Düğün Salonu'nda Yeni Sanayi Sitesi esnafıyla kahvaltı programında bir araya gelen Kaynak'a Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören de eşlik etti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde teşkilatla ve halkla el ele, omuz omuza vererek çalışan Kaynak, konuşmasına büyük alkışlar eşliğinde başladı. Kaynak'ın gündeminde 14 Mayıs seçimleri vardı. "Türkiye, kendi kararını kendisi mi verecek yoksa başkaları tarafından mı yönetilecek" diyerek hedefine muhalefeti aldı. Bu seçimde  halkın bu kararı vereceğine dikkat çekti.

Batılı basının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın tekrar Cumhurbaşkanı seçilmemesi için çalıştığına değinen Kaynak, "Dünyanın dengesi değişiyor. Türkiye 300 yıldan beri ilk defa kendi sanayi sektörünü kuruyor. Savunma Sanayii'nde dünyada 3. ülkeyiz. Önceden bir Amerikan bir Rusya sistemi vardı şimdi artık Türkiye sistemi de var. O yüzden Batılılar Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef alıyor" dedi.

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun bu Batılı medyanın destekçisi olduğunu söyleyen Kaynak, "Kılıçdaroğlu Türkiye'nin yönünü 180 derece döndüreceğini söylüyor, yani kendi sanayisini, yerli sanayiyi tehdit ediyor. Mağarada yaşayan adamları devlet yönetimine getirmeyi vaadediyor. Bu akıl tutulmasıdır" dedi. 

21 yıl önce her sanayide bir grevin olduğunu söyleyen Kaynak, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sanayi esnafını korumak adına çalışmalar yaptığını ve bunda da başarılı olduğunu ifade etti. 14 Mayıs'ın önemine de vurgu yapan Kaynak, Yeni Sanayi Sitesi esnafından seçimlerde destek istedi.




Anahtar Kelimeler : KAYNAK, SANAYİ, ESNAFI, İLE, BULUŞTU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler