HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
11 Mayıs 2023 Perşembe Saat: 12:26

HÜDA-PAR’I ORTAK ALANLAR BİZE MİLLİYETÇİLİK ÖĞRETMESİN

Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Mustafa Adıgüzel, açıklama yaptı.
HÜDA-PAR’I ORTAK ALANLAR BİZE MİLLİYETÇİLİK ÖĞRETMESİN

Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Mustafa Adıgüzel, Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili yalanlar konuşulduğuna, yaşanmayan olayları, yaşanmış, olmuş gibi montajlar düzenlendiğini belirten açıklamalarda bulundu.

Adıgüzel’in açıklaması şu şekilde:

PKK terör örgütünün suikast düzenlediği tek lider Kemal Kılıçdaroğlu'dur. Sen Kılıçdaroğlu'nun resmini PKK terör örgütü ile yan yana montajlayarak hiçbir şey kazanamazsın. İnsanlara verecek bir şeyin kalmamış ancak bu çatışmadan beslenmeye çalışıyorsun. Bunu halk görüyor.

Bizim listelerimiz ve ortaklarımız belli onun dışında kimseyle ortaklığımız yok. Cumhurbaşkanlığı seçiminde 6 parti, Ordu'daki milletvekili seçiminde 5 Parti olarak ortaklığımız var. Ancak AK Parti'nin listesinde Hüda-Par'ın seçilecek yerden 4 tane milletvekili var. Bana milliyetçilik öğretmeye kalkanlara soruyorum: Hüda-Par kim? Hizbullah'ın sivil uzantısı. Hizbullah kim? Gaffar Okkan'ın katilleri, şehit polislerin, kadınlarımızın ve çocuklarımızın katilleri. Hizbullah Güneydoğu'da bölücülük açısından PKK ile eştir. Hüda-Par, Türk kelimesinden, Türk tanımından, Türk devletinden nefret eder. Anayasanın ilk 4 maddesi ile sorunlu olan bir partidir. Başka bir özelliği daha var; “kadın ve erkek eşit değildir” diyor. ‘Kamuda kadınlar erkeklerden hizmet alamaz, kamuda kadınlar erkeklerle aynı ortamda çalışamaz’ diyor. Başka ne diyor? Çocuk evliliğine izin veriyor. ‘Kime göre çocuk neye göre çocuk’ diyor. Bakın ben de kız babasıyım. ‘6 yaşındaki çocukla evlenmek caiz’ diyen sapıklarla ortak liste yapıp bizim karşımıza çıkıp Müslümanlık da milliyetçilik de taslayamazsınız. Allah göstermesin, Hüda-Par'la ortak liste yapan AKP'nin hükümet olduğu Türkiye'de; ne Türkiye Cumhuriyeti güvendedir, ne kadınlar ne de çocuklar güvendedir."





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler