HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
11 Mayıs 2023 Perşembe Saat: 09:28

HAMARAT: “AK PARTİ, MİLLETİ TARAFINDAN BEKLENEN TEK SİYASİ PARTİDİR”

AK Parti Ordu Milletvekili Adayı Mustafa Hamarat Ünye’de bir dizi ziyaret ve programlara katıldı.
HAMARAT: “AK PARTİ, MİLLETİ TARAFINDAN BEKLENEN TEK SİYASİ PARTİDİR”

AK Parti Ordu Milletvekili Adayı Mustafa Hamarat Ünye’de bir dizi ziyaret ve programlara katıldı. Muhtarlar ve Mahale başkanlarıyla bir araya gelen Hamarat STK ziyaretlerini sürdürürken esnaf ve vatandaşla kucaklaştı.

MUHTARLAR VE MAHALLE BAŞKANLARIYLA BULUŞTU

Hamarat Ünye’deki programlarına Muhtarlar ile başladı. Mahalle muhtarları ve AK Parti Mahalle Başkanlarıyla Atatürk Parkı Sosyal Tesisleri’nde bir araya gelen Hamarat seçimlere ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, AK Parti Ünye İlçe Başkanı Hasan Fahri Alparslan, SKM Başkanı Bekir Şimşek ve AK Parti yönetiminin de katıldığı programda konuşan Hamarat, “AK Parti 20 yıldan bu yana ülkeye hizmet eden kadrolarla işbaşındadır. AK Parti önce gönüllerde kuruldu, sonra teşkilatta büyüdü. 20 yıldır girdiği her seçimde milletinin tam desteğini alan AK Parti siyasete de boyut kazandırdı. Gittiği her yerde coşkulu karşılamalar yapılan, gönüllere taht kuran, gittiği her yerde beklenen siyasi parti olan AK Parti’nin bu başarısı siyaset literatürünü de alt üst etti. 20 yıldır iktidarda olan, girdiği 16. Seçimde İstanbul’da 1 milyon 700 bin kişi ile miting yapmak ancak gönüllerde kurulan bir partiye nasip olur. Cumhurbaşkanımızın önderliğinde onun millet sevdası, onun sabrı ve onun hizmet aşkı bu partiyi öyle yoğurdu. Biz de Cumhurbaşkanımızın önderliğinde memleketimize hizmet etmeye devam ediyoruz” dedi.

“AK PARTİ GÖNÜLLERE TAHT KURMAYA DEVAM EDİYOR”

AK Parti’nin herhangi bir parti olmadığına dikkat çeken Hamarat, “Bu ilgi alaka, bu siyasi birliktelik Türkiye’ye çok şey kazandırdı. Birçok köyümüzde artık siyasetin hizmet alanı olmaktan çıkıp kavgaya dönüştüğü dönemde AK Parti yeniden milletine hizmet eden parti olarak gönüllere taht kurdu. Birçok köyde siyasetçi giremez yazıları AK Parti iktidarıyla daha yazılmadı. Artık kavgay yarışı, makam yarışı bitti, hizmet yarışı başladı. Bu başarıda milletimizin desteğini her zaman yanımızda hissettik. Hissetmeye devam ediyoruz. 14 Mayıs Seçimlerinde de sizlerin destekleriyle bu hizmet yarışımızı sürdüreceğiz” diye konuştu.

Hamarat daha sonra bir işyerinin açılışına katıldığı Ünye’de esnaf ve vatandaşlarla kucaklaştı. Ünye’de Terziler ve Kuaförler Esnaf Odası, Türkiye Ekmek Üreticileri Federasyonu Karadeniz Başkanlığı, Ünye Bedensel Engelliler Spor Kulübünü ziyaret eden Hamarat yönetici ve üyelerle bir araya geldi.





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler