HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
10 Mayıs 2023 Çarşamba Saat: 13:44

15 MAYIS SABAHI YENİ BİR DÖNEM BAŞLAYACAK

AK Parti Ordu Milletvekili Adayı Mustafa Hamarat, İlküvez’deki mitingin ardından Çamaş İlçesi’ne geçti.
15 MAYIS SABAHI YENİ BİR DÖNEM BAŞLAYACAK

AK Parti Ordu Milletvekili Adayı Mustafa Hamarat, İlküvez’deki mitingin ardından Çamaş İlçesi’ne geçti. Burada esnaf ve halkla buluşan Hamarat daha sonra Muhtarlar ve STK’larla bir araya geldi. Muhtarların sorunlarını dinleyen Hamarat çözüm önerileriyle ilgili istişarede bulundu.

“%60 İLE CUMHURBAŞKANIMIZI SEÇECEĞİZ ve YIKIM SİYASETİ TARİHE GÖMÜLÜR”

Hamarat, 14 Mayıs’ta yapılacak seçimlerin önemine dikkat çekerek, “Tam bağımsız Türkiye hayallerimizin, kendi işini kendi gören hatta başkalarına da yardım eden, bölgesine liderlik eden hatta dünyaya liderlik eden bir ülke olma yolundaki yürüyüşümüz ya devam edecek ya da eski Türkiye’de yaşananlara döneceğiz. Eminim ki toplumumuz kararını vermiş durumda. Mevcut kalkınma hamlelerimizin devam etmesi noktasında Sayın Cumhurbaşkanımızın arkasında hem AK Parti olarak hem Cumhur ittifakı olarak hep beraber dimdik duruyoruz. Dualarımızla oylarımızla inşallah %60 ile Cumhurbaşkanımızı seçeceğiz. Böyle bir sonuçla sandık açıldığında şundan emin olun Türkiye'deki siyaset yeniden formatlanır. Artık yıkım siyaseti tarihe gömülür. Ya bizden daha çok çalışmayı ve milletle ilgilenmeye devam ederler, ya da Türkiye’yi kalkındırma projeleri hazırlarlar” dedi.

Hamarat ilçede bulunan tekstil firmalarını ve yöresel ürünler satış noktasını da ziyaret ederek bilgi aldı. İstihdama yönelik hamlelerin önümüzdeki süreçte de devam edeceğini belirten Hamarat “15 Mayıs sabahı Türkiye yeni bir döneme başlayacak” dedi.




Anahtar Kelimeler : 15, MAYIS, SABAHI, YENİ, BİR, DÖNEM, BAŞLAYACAK

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler