HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
10 Mayıs 2023 Çarşamba Saat: 13:39

HAMARAT, “MİLLETİMİZ YIKIM SİYASETİNİ TARİHE GÖMECEK”

AK Parti Ordu Milletvekili Adayı Mustafa Hamarat Çaybaşı ilçesini ziyaret etti.
HAMARAT, “MİLLETİMİZ YIKIM SİYASETİNİ TARİHE GÖMECEK”

AK Parti Ordu Milletvekili Adayı Mustafa Hamarat Çaybaşı ilçesini ziyaret etti.

Hamarat, 14 Mayıs seçimlerini işaret ederek, “AK Parti 20 yılda hem hizmet yaptı, hem de Türkiye’nin önündeki engelleri kaldırdı. Şimdi Türkiye Yüzyılı başlıyor. Bu da daha çok hizmet demek. Milletimiz 14 Mayıs’ta yıkım siyasetini tarihe gömecektir” dedi.

AK Parti Ordu Milletvekili Adayı Av. Mustafa Hamarat Çaybaşı’nın İlküvez Mahallesi’nde esnafları ziyaret ederek vatandaşlarla da kucaklaştı. Hamarat, 14 Mayıs seçimlerinde destek istedi.

“20 YILDA HEM SAYISIZ HİZMET YAPTIK HEM DE TÜRKİYE’NİN ÖNÜNDEKİ ENGELLERİ KALDIRDIK”

Hamarat hava muhalefeti nedeniyle ertelediği açık hava mitingini yoğun katılım olması nedeniyle yağmur altında gerçekleştirdi.

İlküvez meydanında coşkulu kalabalığa seslenen Hamarat, “Bizi coşku ve muhabbetle karşılayan İlküvezli hemşerilerime ve çevre mahallelerden gelen hemşerilerime teşekkür ediyorum. İlküvez Mahallemiz her zaman AK Partimiz’in ve Sn. Cumhurbaşkanımızın yanında olmuştur. Biz de milletimizden aldığımız güçle Çaybaşı ilçemize ve İlküvez Mahallemiz’de halkımızın hizmetkarı olduk. Sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde hem ilçemizde hem de ülkemizde 20 yılda sayısız hizmet yaptık. Hizmet yaparken Türkiye’nin önünde bulunan engelleri de bir bir aştık. Şimdi Türkiye Yüzyılı başlıyor. İnanıyorum ki İlküvezli ve Çaybaşılı hemşerilerim Türkiye Yüzyılı eşinde Sayın Cumhurbaşkanımıza ve AK Partimize 14 Mayıs’ta en yüksek desteği verecektir. Türkiye Dünya’nın sayılı ülkeleri arasında yerini alacaktır” dedi.





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler