HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
10 Mayıs 2023 Çarşamba Saat: 13:14

ONUR ŞAHİN: VATANDAŞ HESAP İÇİNDE HESAP YAPIYOR

Onur Şahin, seçim çalışmalarını Ordu Toptancı Hali ve Altınordu İlçe Merkezi'nde gerçekleştirdiği esnaf ziyaretleri ile sürdürdü.
ONUR ŞAHİN: VATANDAŞ HESAP İÇİNDE HESAP YAPIYOR

İYİ Parti 28. Dönem Ordu Milletvekili Adayı Onur Şahin, seçim çalışmalarını Ordu Toptancı Hali ve Altınordu İlçe Merkezi'nde gerçekleştirdiği esnaf ziyaretleri ile sürdürdü.

Toptancı Hali ziyaretinin ardından bir değerlendirmede bulunan Onur Şahin; "Bugün Ordu Toptancı Hal esnafımızı ziyaret ettik. Esnafımız hem gelip giden vatandaşımızın nabzını iyi tutuyor, hem de kendi durumlarını iyi analiz ediyor. Biz de bu halleri dinledik anladık ve dertlerini paylaştık. İktidarımız da tüm bu ekonomik ve sosyal sıkıntılar bitecek, az kaldı" dedi.

Şahin’in ziyareti esnasında bazı çiftçiler ve hal esnafı, gübre, ilaç, mazot, fide, elektrik, yakıt gibi birçok üründe yaşanan yüksek artışların maliyetleri aşırı oranda artırdığını dile getirdiler.

Sorunları dikkatle dinleyen Şahin; “Bizleri heyecanla karşılayan esnafımıza teşekkür ediyoruz. Çiftçinin, komisyoncunun ve esnafın sorunlarını iyi biliyoruz. Onların istekleri taleplerini not alıyoruz ve çözümün değişimde olduğunu biliyoruz. Özlediğimiz eski Türkiye’de vatandaşlarımız alışverişlerini kilo ile yaparken şimdi gram ile yapmaya başladı, fiyatlardan esnafımız da vatandaşlarımız da mutsuz. Esnafımız ürünün fiyatını söylerken bile zorlanıyor.  Vatandaşımız ise evine erzak götürebilmek için hesap içinde hesap yapıyor. Söz veriyoruz hal esnafımız da vatandaşlarımız da eski huzuruna kavuşacak, hükümetin uyguladığı beceriksiz ekonomi politikalarından kurtulacak. 15 Mayıs’ta yeni bir Türkiye’ye uyanacağız. Tarım sektörünü yeniden ayağa kaldıracağız. Kimsenin şüphesi olmasın, çiftçimizin sorunları 14 Mayıs’ın ardından ortadan kalkacak ” diye konuştu.




Anahtar Kelimeler : ONUR, ŞAHİN:, VATANDAŞ, HESAP, İÇİNDE, YAPIYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler