HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
9 Mayıs 2023 Salı Saat: 14:31

ŞANLITÜRK; “MHP’NİN ADAYLARINA TEVECCÜH VAR”

Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Adayı Naci Şanlıtürk, Ünye Belediyesi Sosyal Tesislerinde Akkuş, Çaybaşı ve Ünye'nin muhtarlarıyla kahvaltı programında bir araya geldi.
ŞANLITÜRK; “MHP’NİN ADAYLARINA TEVECCÜH VAR”

 Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 28. Dönem 1. Sıra Ordu Milletvekili Adayı Naci Şanlıtürk, Ünye Belediyesi Sosyal Tesislerinde Akkuş, Çaybaşı ve Ünye'nin muhtarlarıyla kahvaltı programında bir araya geldi. Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli ’nin 11 Mayıs Perşembe günü Ordu’da yapacağı miting öncesi muhtarlarla buluşmaya devam eden Şanlıtürk, MHP’nin adaylarına her geçen gün teveccühün daha da arttığını söyledi.

14 Mayısta yapılan seçimler ve Cumhur İttifakı'nın görüşleri hakkında muhtarlarla istişarelerde bulunan Şanlıtürk, önemli açıklamalarda bulundu.

“BU HEDEFLER İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

Konuşmasının başında Cumhur İttifakı’nın hedeflerinden bahseden Şanlıtürk, “14 Mayıs’ta ciddi bir seçime gidiyoruz. Türkiye bir kuşatılmışlık içerisinde. Birinci hedefimiz bu kuşatılmışlığın içerisinden çıkabilecek tek unsurumuz Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhurbaşkanı olarak devam etmesi. Bizim ikinci hedefimiz de Cumhuriyetin yüzüncü yılında yüz maddelik bir anayasa taslağı yaptık, hazırladık. Bunu Cumhur İttifakı paydaşımız AK Parti'ye verdik. Yani bu yıl içerisinde yeni bir anayasa yapılacak. Bu anayasayı yapabilmek için de Cumhur İttifakı olarak üçte iki çoğunluğu sağlayıp mecliste bu anayasayı yapabilmemiz gerekir. Onun için hedeflerimiz bu manada önemli. Biz de bu hedefler için çalışıyoruz” dedi.

“MUHTARLAR CİDDİ SIKINTILAR ÇEKİYOR”

Muhtarların ciddi sıkıntılar çektiklerini söyleyen Şanlıtürk, “Kıymetli muhtarlarım, tabii sizlerle temas ettik. Ben genel siyaset üzerinden size çok fazla bir şey söylemek istemiyorum. Siz zaten konunun farkındasınız. Bu seçimin önleminin farkındasınız. Ama burada size söylemek istediğim yerelde de milletvekili seçeceksiniz. Sizin bize ilettiğiniz özellikle muhtarlarımız çok ciddi sıkıntılar çekiyor. Ben bunun farkındayım. Bazı yerlere ulaşamıyorsunuz, derdinizi anlatamıyorsunuz. Sizin ilettiğinizi biz de vatandaşa ilettik. Adayımız, ‘Yerli ve milli olsun. Milletvekili adaylarımız sokakta her an karşılaşabileceğimiz birileri olsun. Bizim çocuklarımız olsun’ dediniz” açıklamasında bulundu.

“MHP’NİN ADAYLARINA TEVECCÜH VAR”

Ordu’da MHP’nin milletvekili adaylarına teveccüh olduğunu da belirten Şanlıtürk, “Milliyetçi Hareket Partisi 6 Nisan’da kendi listesinin hazırladı, kamuoyuna sundu. Dolayısıyla diğer partiler de 9 Nisan’da listelerini açıkladı. Bu listeler açıklandıktan sonra Milliyetçi Hareket Partisi'nin listelerine bir teveccüh vardı. Ama sağ olun sizlerin de desteğiyle bize ilgi alaka biraz daha artmış oldu. Gürgentepe'de bir cenaze var. Hemen Naci Şanlıtürk karşımıza çıkabilir. Yani ben bu şehrin çocuğuyum. Dolayısıyla burada dört yıl, beş yıl görev süreleri dolduktan sonra ya da şu anki milletvekillerimiz görev süreleri dolduktan sonra Ordu'da göreniniz var mı? Hayır, yok” dedi.

“BİZİM DIŞARIDAN ABİYE İHTİYACIMIZ YOK”

Dışarıdan aday getirilmesini doğru bulmadığını da ifade eden Şanlıtürk, “Bizim dışarıdan abiye ihtiyacımız yok. Bugüne kadar dışarıdan Ordu'ya abiler gönderildi. Bu abiler neticesinde Ordu içinden çıkılamaz hale geldi. Bu şehrin sorunlarını biz biliyoruz. Bu şehrin sıkıntılarını biz çekiyoruz. Tabii özellikle yolla ilgili muhtarlarımızdan yoğun talep alıyoruz. Özellikle bu enerji nakil hatlarıyla ilgili sıkıntılarınız var. Elektrik üretiminde yeterince ilgili firma, bakım, onarım çalışmasını yapmadığı için sıkıntılarınız var. Yani bu sıkıntıları anlatırken bizzat yaşamak farklı. Birilerine sözle söylemek farklı. Onun için ben diyorum ki bu şehrin evladına, bu şehrin sahip çıkması lazım” diyerek açıkladı.

“BURADA ÜÇ KİŞİLİK OFİS KURALIM”

Seçilmesi halinde vatandaşların taleplerini dikkate alacağını vurgulayan Şanlıtürk, “Cumhur İttifakı devam edecek. Eğer şu anki listelere baktığınızda Cumhur İttifakı içerisinde sadece burada Ordu'da yerli, milli olan sizler en kolay ulaşabileceği milletvekili adayı da Naci Şanlıtürk gözüküyor. Allah izin verirse milletvekili seçilirsek biz de bu talebi karşılamak için kendimizi hazırladık. Sizlerin de vereceği desteklerle inşallah seçileceğiz. Diyoruz ki üç kişilik ofis burada kuralım, üç kişilik Ankara'da kuralım” dedi” dedi.

“BAŞIN DÜŞERSE DARA, NACİ ŞANLITÜRK’Ü ARA”

Yasal olan her türlü talepleri dikkate alacağını da ifade eden Şanlıtürk, “Sizlerden gelen talepler ne olursa hepsini karşılamaya özen gösterelim. Bunları yaparken ne yapacağız? Kıymetli muhtarlarım bunları yaparken üç tane kriterimiz var. Birisi gelen talep helal olacak. İkincisi yasal olacak, üçüncüsü ahlaki olacak. Bu istekler üçünü de tuttuğu anda başımız gözümüz üzerinde yerimiz var. Ama diyelim ki yapamadık. Ben bu şehirde yaşıyorum. Çözemezsek sizinle birlikte aynı sorunları biz de yaşarız diyorum. Onun için diyorum ki bir de slogan geliştirdik: ‘Başın düşerse dara, Naci Şanlıtürk’ü ara.’ Elimizden geldiği kadar bu sorunları çözümü noktasında biz başarılı oluruz diye söylüyoruz” diyerek açıkladı.





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler