HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
8 Mayıs 2023 Pazartesi Saat: 15:37

SALDIRIYI VE PROVOKASYONU KINIYORUZ!

Ordu Barosu, Erzurum’da İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve kendisini dinlemeye gelen vatandaşlara yönelik yapılan saldırıyı kınadı.
SALDIRIYI VE PROVOKASYONU KINIYORUZ!

Ordu Barosu, Erzurum’da İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve kendisini dinlemeye gelen vatandaşlara yönelik yapılan saldırıyı kınadı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve kendisini dinlemeye gelen vatandaşlar, 7 Mayıs 2023 Pazar günü Erzurum mitingi sırasında bir grubun taşlı saldırısına uğradı. İmamoğlu, taşlardan korumaların açtığı şemsiyeyle korunurken, mitinge katılanlardan bazıları yaralandı. 

Ordu Barosu, Erzurum’da İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve kendisini dinlemeye gelen vatandaşlara yönelik yapılan saldırıyı kınayarak, şu açıklamayı yaptı:

“Bu saldırı Cumhuriyetimizin 100. yılında, seçimlere bir hafta kalmışken doğrudan seçmen iradesine ve demokrasiye yöneliktir.

14 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimleri öncesinde ülkemizin birliğine, bütünlüğüne, barış ve kardeşlik ortamına yönelik bu saldırı kabul edilemez. 

Bir kez daha siyasetçileri nefret dilinden uzaklaşarak birleştirici bir tutum izlemeye, resmi mercileri görevlerini yapmaya ve gerekli önlemleri almaya, yurttaşlarımızı da sağduyuya davet ediyoruz.”

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Erzurum'da Ekrem İmamoğlu'nun düzenlediği mitinge yapılan taşlı saldırıya ilişkin yaptığı açıklamada, "Olayda sorumluluğu olduğu değerlendirilen kişilerle ilgili gözaltı kararları verilmiş durumda. Şu an gözaltında olanlar var." dedi.




Anahtar Kelimeler : SALDIRIYI, VE, PROVOKASYONU, KINIYORUZ!

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler