HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
7 Mayıs 2023 Pazar Saat: 13:06

HAMARAT, “GÖNÜLLER BİR OLUNCA, UZAKLAR YAKIN OLUR”

AK Parti Ordu Milletvekili Adayı Mustafa Hamarat bir günde dört ilçe ziyareti gerçekleştirdi.
HAMARAT, “GÖNÜLLER BİR OLUNCA, UZAKLAR YAKIN OLUR”

Hamarat, Kumru’da esnafı ziyaret etti, İkizce’de Hıdırellez şenliklerine katıldı, Ünye’de vatandaşla buluştu, Perşembe’de coşkulu kalabalık tarafından karşılandı. Ordu’nun 19 ilçesinde gönüller kazanan Hamarat, “Yolumuz uzun, yükümüz ağır. Ancak Milletimizin teveccühü uzakları yakın ediyor, yükümüzü hafifletiyor” dedi.

AK Parti Ordu Milletvekili Adayı Av. Mustafa Hamarat, sabah Kumru’da başladığı ziyaretler dizisini İkizce, Ünye ve Perşembe ilçeleriyle sürdürdü. Vatandaşların gönlüne taht kuran Hamarat ziyaretlerinde yoğun ilgi ile karşılaştı.

KUMRU’DA MUHTARLARLA BULUŞTU, ESNAF ZİYARETİ YAPTI

14 Mayıs seçimleri öncesi aralıksız ziyaretler gerçekleştiren Milletvekili Adayı Hamarat Kumru ilçesinde muhtarlar ile buluştu. Kumru Belediye Başkanı Yusuf Yalçuva ve AK Parti Kumru İlçe Başkanı Aydın Çavuş’un da bulunduğu toplantıda muhtarlarla görüş alışverişinde bulunuldu.

“VATANDAŞLARIN AK PARTİ İLE SİYASETE BAKIŞI DEĞİŞTİ”

Milletvekili Adayı Hamarat, “Sayın Cumhurbaşkanımızın İstanbul Belediye Başkanlığı dönemindeki iş tutuşu, duruşu ve insanlara yaklaşımı toplum tarafından hemen benimsendi. Bu duruş Türkiye’nin her tarafında AK Parti ile hemen yayıldı. Türkiye’de her gittiğimiz yerde Tayyip Erdoğan’ın partisi dediğimizde herkes kucak açtı. Köylerimizde siyasetçi giremez yazıları yazarken AK Parti ile her zaman köylere, beldelere davet edilen siyasetçi olduk. AK Parti vatandaşların siyasete bakışını değiştirdi. Kavga eden, seçildikten sonra Ankara’dan gelmeyen isyasetçilerin yerine hizmet eden siyasetçiler geldi. AK Parti ile insanlar siyasete beyaz sayfa açtı ve biz o sayfayı hiç karalamadık. Hep güzel hizmetlerle doldurduk” dedi.

Hamarat muhtarlarla toplantısının ardından esnaf ziyareti yaptı.

İKİZCE’DE HIDIRELLEZ ŞENLİKLERİ

AK Parti Ordu Milletvekili Adayı Mustafa Hamarat Kumru ilçesinin ardından İkizce ilçesine geçti. İkizce’nin Kervansaray Mahallesi’nde Samsun sınırında yaylada düzenlenen şenliklere katılan Hamarat vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Şenlikte konuşan Hamarat, “Asıl amacımız sizlerle bir araya gelmek ve hasret gidermek. Aynı zamanda muhtarlarımız ve mahalle temsilcilerimizle yapılan hizmetleri ve eksik kalan hizmetlerimizi yerinde tespit ediyoruz. Bu buluşmalar o bakımdan ayrı bir bereket içeriyor. Sizlerle Sayın Cumhurbaşkanımızın öncülüğünde büyük ve kalkınmış Türkiye’nin, zenginleşmiş ve tam bağımsız Türkiye’nin kurulmasında 20 yıldır hep beraber olduk. 14 Mayıs’ta vereceğiniz destek ile de beraber olmaya devam edeceğiz” diye konuştu. 

HANYANI MAHALLESİ’NDE VATANDAŞ BULUŞMASI

Milletvekili Adayı Hamarat daha sonra Ünye’nin Hanyanı Mahallesi’ne giderek vatandaşlarla buluştu. Hamarat burada yaptığı konuşmada, “Seçim çalıması yapıyoruz, Ordu’nun coğrafyası zor bir coğrafya, Cumhurbaşkanımız geldi, hepiniz geldiniz, ağırladığınız, bizden çok memnun döndü. Allah razı olsun. Ordu'ya olan ilgisini, sevgisini biliyorsunuz. Cumhurbaşkanımız bu seçimde bize sürpriz bir isim, bir bakan gönderdi. Bakanımız hizmet yağdırıyor, her gittiği yerde bütün okul eksiklerimizi tamamladık. Amacımız Türkiye'deki yapmış olduğumuz atılımların devam etmesi, bunlar hep sizin desteklerinizle oluyor, bu efsane başarının sahipleri sizlersiniz. Ak parti nasıl ta baştan beri diyoruz sizin partiniz, sizin gönüllerinizle kuruldu. Sayın Cumhurbaşkanımızı dünyada tanımayan yok, en tecrübeli ve dünyada sözü dinlenen lider. Bu bizim için büyük bir değer, büyük bir imkan, büyük bir fırsat, şimdi Türkiye yüz yılı geride bıraktı.  Cumhuriyetin ilk yıllarında yapılan bütün güzel hamleleri bile durduran bir Zihniyet var. Uçak fabrikaları, silah fabrikaları, onları bile nasıl durdurduklarını ve bizi maalesef 3. Dünya ülkesi olmaya zorladıklarını, o dönemleri yaşayanlar iyi bilir. Önce içimizde sağ, sol diye bizi birbirimize düşürdüler. Sonra terör diye güneydoğuda dışardan destekli terör olaylarında bize trilyonlar harcattılar, canımıza mal oldu, gencecik yavrularımıza mal oldu. Şimdi bu büyük oyunları bozduk hep beraber, sizlerin desteğiyle bozduk" şeklinde konuştu.

PERŞEMBE’DE COŞKULU KARŞILAMA

AK Parti Ordu Milletvekili aday Mustafa Hamarat günün son programını Perşembe ilçesine yaptı. Perşembe’nin Yarlı Mahallesi sakinleri tarafından coşkuyla karşılanan Hamarat mahalle sakinlerine teşekkür etti. Hamarat burada yaptığı konuşmada, “Biz birbirimizin derdini anlatmadan da bakışarak bile anlaşıyoruz, göz göze geldiğimiz zaman aslında birbirimizin derdini biliyoruz, içimizdeki duyguları biliyoruz. Ak parti 20 yıla aşkın, yani 2001 yılında İstanbul Belediyesindeki sayın cumhurbaşkanımızın efsanevi hizmetleri, yaklaşımı, iş tutuşu, duruşu, samimiyetiyle milletin önce gönlünde kuruldu, bende o dönemde nasip oldu İstanbul Büyükşehir belediyesinin avukatı olarak beraber çalıştık. Ondan beridir de bizde bu dertle dertlendik yollara revan olduk. Ben daha önceki çalışmalarımızdan dolayı bölgeyi tanıyorum. Sizde beni az çok tanıyorsunuz. Ama bu gelişlerimiz İnşallah farklı bir berekete yol açacak, bundan sonra daha sıkı beraber çalışacağız. Liderimiz dünyada herkesin tanıdığı, güvendiği ve barışın umudu haline gelmiş bir liderimiz var, başımızın tacı. İyiki onunla birlikte yola çıktık, iyiki onunla beraber yürüyoruz. Bizde kadrosu olarak eski Mustafa Hamarat değiliz, o zaman saçlarım simsiyahtı, şimdi gördüğünüz gibi kıraldı, bu yollarda kıraldı.bizde artık biraz daha tecrübeliyiz. Bu tecrübelerimizi katarak Cumhurbaşkanımızla beraber inşallah Ankarada, Türkiyede dünyayı etkileyecek çok güzel hizmetler yapacağız. Şimdiye kadar yaptığımız işlerin tecrübesi üzerine Türkiye’nin yeni yüzyılda, Türkiye yüzyılında farklı bir ülke, tam bağımsız, başarılı bir ülke olacak.  Biz sayarken unutuyoruz yaptığımız hizmetleri. Muhalefet  bu hizmetlerin birini yapsa 10 seçim alır" diyerek verilen destek nedeniyle teşekkür etti.




Anahtar Kelimeler : HAMARAT, “GÖNÜLLER, BİR, OLUNCA, UZAKLAR, YAKIN, OLUR”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler