HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
6 Mayıs 2023 Cumartesi Saat: 17:38

“ULUBEY BELEDİYESPOR’U SİYASETE ALET EDİYORSUNUZ”

İYİ parti Ulubey ilçe başkanı Abdullah Kılıç, Ulubey Belediyespor’un kullandığı midibüsü giydirip AKP’nin seçim otobüsü yapmasına tepki gösterdi.
“ULUBEY BELEDİYESPOR’U SİYASETE ALET EDİYORSUNUZ”

İYİ parti Ulubey ilçe başkanı Abdullah Kılıç, Ulubey Belediyespor’un kullandığı midibüsü giydirip AKP’nin seçim otobüsü yapmasına tepki gösterdi.

 Bakanın devlet imkanlarını kullanması yetmedi, şimdi de Ulubey Belediyespor’u siyasete alet ediyorsunuz” diyen Başkan Kılıç açıklamasını şöyle sürdürdü:

 Seçim çalışmalarında devlet imkanını kullanan AKP, Ulubey’de bu kadarı da olmaz dedirtecek işler yapmaya devam ediyor. Ulubeyliler’in gönül verdiği, ortak paydası olan Ulubey Belediyespor’u seçim malzemesi yapıyorlar. Ulubey Belediyespor'un maçı olduğunda belediye hoparlöründen anons yapılıyor. Bütün Ulubey halkı genci, ihtiyarı, kadını, erkeği, Adalet ve Kalkınma Partilisi, Cumhuriyet Halk Partilisi, Milliyetçi Hareket Partilisi, İYİ Partilisi son olarak oynanan Perşembespor Play-Out maçında olduğu gibi Ulubey Belediyespor’un maçına koşuyor ve takımını destekliyor.

“Allah aşkına insan biraz utanır, sıkılır”

Siz tutuyorsunuz, Ordu Büyükşehir Belediyesi’ne ait, Ulubey Belediyespor’un kullandığı midibüsü giydirip AKP’nin seçim otobüsü yapıyorsunuz. Allah aşkına insan biraz utanır, sıkılır, hem de Milli Eğitim Bakanı’nın fotoğrafını bastırıyorsunuz ve sokaklarda gezdiriyorsunuz.

“Batsın sizin siyaset ve adalet anlayışınız”

Bakanın devlet imkanlarını kullanması yetmedi, şimdi de Ulubey Belediyespor’u siyasete alet ediyorsunuz. Batsın sizin siyaset ve adalet anlayışınız, yazıklar olsun. Tarafımızca ilgililer hakkında görevi kötüye kullanma suçunun işlendiği gerekçesiyle ilk iş gününde ilgili makamlara başvuruda bulunulacak, konunun takibi sağlanacaktır. Vatandaşlarımız her şeyin farkında "AZ KALDI, HEM DE ÇOK AZ KALDI" dedi.





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler