HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
6 Mayıs 2023 Cumartesi Saat: 16:21

DURMAK YOK, YOLA DEVAM!

Milli Eğitim Bakanı ve Ak Parti Ordu 1. Sıra Milletvekili Adayı Mahmut Özer, Ak Parti Gölköy İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti.
DURMAK YOK, YOLA DEVAM!

HABER: KÜBRA ÇAKIR


Seçim çalışmaları kapsamında çalışmalarına hızla devam eden Milli Eğitim Bakanı ve Ak Parti Ordu 1. Sıra Milletvekili Adayı Mahmut Özer, Ak Parti Gölköy İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti.

 

Açıklamalarda bulunan Bakan Mahmut Özer, Türkiye’de 20 yıl öncesinde okul yapılmadığından çoğu öğrencinin okul sıralarında olmak yerine farklı yerlerde olduğunu, antidemokratik yaptırımlar yüzünden eğitime erişim sağlayamayan kadınların, gençlerin ülkelerini terk etmek zorunda kalıp, yurt dışına yerleştiklerini, imam hatip ve meslek liselerinin önünün kesildiğinin altını çizerek, bunların nedeninin dinini bilen, başarılı gençlerin yetiştirilmesinin önüne geçmek istemeleri olduğunu belirtti.

 

"Dün vatandaşımızın hizmetten nasibini almaması için elinden geleni yapanlar, bugün 'Çözüm' diye ortaya çıkamazlar." Şeklinde konuşmalarını sürdüren Bakan Mahmut Özer, bu şekilde bir söylemde bulunabilmek için önce emeğe saygı gösterilmesi gerektiğini, yapılanlara ‘Allah razı olsun şu kadar yatırımlar yapıldı, ama biz şunu yapacağız’ ifadeleri kullanılsa herhangi bir problemin olmayacağını belirterek: “Ama diyor ki 'Köy okullarını açacağız.' Köy okullarını biz açtık zaten. 2022 yılında 2 bin 671 tane köy okulunu açtık. 2023 sonuna kadar da tüm köy okullarını Türkiye'de açacağız. Ama Ordu'ya bir istisna yapacağız. Ordu'nun tüm köy okullarını mayısın sonuna kadar açacağız." Dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 20 yıldır Türkiye’yi nasıl hizmetle tanıştırdıysa bundan sonraki süreçte de, milletinin tercihini, teveccühünü alarak yola devam edeceğini belirten Bakan Mahmut Özer, yıllardır ülkenin gelişmesini engelleyen kişilere rağmen, dünyanın bütün ülkelerindeki mazlumlar için, önümüzdeki yılların Türkiye Yüzyılı olacağını söyledi.




Anahtar Kelimeler : DURMAK, YOK, YOLA, DEVAM!

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler